Header Ads Widget

Capriciile sorții (Film comedie romantică 2022) About Fate Trailer și Detalii

Film comedie și romantic "Capriciile sorții" 2022 cu actorii Emma Roberts, Thomas Mann și Britt Robertson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "About Fate".


Despre filmul Capriciile sorții

Capriciile sorții / About Fate este un film american de comedie romantică din 2022, regizat de Maryus Vaysberg, după un scenariu de Tiffany Paulsen. Este un remake al filmului de televiziune sovietic The Irony of Fate din 1976. În rolurile principale joacă Emma Roberts și Thomas Mann, alături de actori precum Britt Robertson, Madelaine Petsch, Wendie Malick, Cheryl Hines, Lewis Tan, Fikile Mthwalo, Jared Troilo, Dennis Staroselsky și Meeghan Holaway.


În filmul original, un moscovit se îmbată cu prietenii săi în noaptea de Revelion și este trimis accidental la Sankt Petersburg, unde ajunge într-un apartament care se află pe aceeași stradă, casă, etaj etc. El și chiriașul sunt forțați să petreacă Anul Nou unul cu celălalt și în cele din urmă se îndrăgostesc.

Potrivit regizorului Maryus Vaysberg, intriga remake-ului s-ar inspira în schimb din filmul The Hangover / Marea mahmureală, păstrând în același timp doar elemente minore ale originalului din 1976.

Filmul de comedie și romantic Capriciile sorții / About Fate a fost lansat în cinematografe selectate și pe platforme digitale din Statele Unite pe 9 septembrie 2022, de către United Artists Releasing.


Sinopsis la filmul Capriciile sorții

Comedia romantică este o poveste a doi oameni care cred în dragoste, dar par să nu-i găsească niciodată adevăratul sens. Într-o întorsătură sălbatică a evenimentelor, soarta îl pune pe unul în calea celuilalt într-un ajun furtunos de Revelion și apar comedia și haosul.





Distribuție Actori în filmul Capriciile sorții

Emma Roberts, Thomas Mann, Britt Robertson, Madelaine Petsch, Wendie Malick, Cheryl Hines, Lewis Tan, Fikile Mthwalo, Jared Troilo, Dennis Staroselsky, Meeghan Holaway, Verity Branco, Ken Cheeseman, Sheriden Thomas, Paula Plum, Chris Everett, Wayne Tucker, Ricardo Pitts-Wiley, Rose Weaver, Michael Steven, Sally Kindleberger, Gene Ravvin, Alex Joseph Pires, Kevin Pasdon, Gregory Ayriyan, Larry Watson, Juvan Elisma, Kallie Tabor, Anthony Hoang, Andrew R. Shaw, Anthony Viveiros, Kimmy Anne Dunn, Eric Lamonica, Guiverlly Blaise, Kate Avallone, Deborah Rosencrans, Natalya Bardo

Regizor
Marius Vaysberg

Scenarist
Tiffany Paulsen

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
9 septembrie 2022 în cinematografe selectate americane și pe platforme digitale

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
About Fate titlul original, Capriciile sorții titlul în România

Este filmul Capriciile sorții pe HBO Max

Din păcate filmul Capriciile sorții / About Fate încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Capriciile sorții pe Netflix?

Din păcate filmul Capriciile sorții / About Fate încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Capriciile sorții

Margot Hayes (Emma Roberts) și Griffin Reed (Thomas Mann) ar putea fi cuplul perfect. Singura problemă este că nu s-au întâlnit niciodată și sunt amândoi pe cale să se căsătorească cu altcineva. Dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe când soarta îi plasează unul în viața celuilalt și le deschide ochii către dragostea adevărată.


Trailer la filmul "About Fate / Capriciile sorții" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii