Header Ads Widget

Marea mahmureală (Film comedie 2009) The Hangover

Marea mahmureală - The Hangover (Film de comedie 2009)
Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Sasha Barrese



Descrierea filmului Marea mahmureală: Cu doua zile inainte de nunta, Doug si cei trei prieteni ai lui care urmeaza sa-i devina cavaleri de onoare pleaca cu masina spre Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor de care sa-si aduca aminte cu placere si nostalgie toata viata. A doua zi dimineata, atunci cand se trezesc confuzi si dezorientati din somn dupa o noapte de betie, cei trei cavaleri de onoare constata cu stupoare ca viitorul mire a disparut fara urma si ca, in schimb, in camera lor se afla un bebelus in varsta de aproximativ 6 luni, iar prin baie se plimba nestingherit un tigru.

Fiind complet lipsiti de indicii si avand foarte putin timp la dispozitie pentru a-l gasi pe viitorul ginere si a se asigura ca acesta va ajunge in fata altarului impreuna cu aleasa inimii lui, cei trei barbati petrecareti incearca sa-si puna ordine in ganduri, sa isi aminteasca unde si-au petrecut noaptea precedenta si in ce moment le-a scapat situatia de sub control.

Regia
Todd Phillips

Actori în distribuție
Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Sasha Barrese, Jeffrey Tambor, Ken Jeong, Rachael Harris, Mike Tyson, Mike Epps, Jernard Burks

Gen
Comedie

Data lansare (SUA): 05 Iunie 2009
Data lansare (Romania): 10 Iulie 2009

Trailerul filmului The Hangover (2009) Marea mahmureală

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
dah si sub....