Header Ads Widget

Willow (Serial acțiune Disney+ 2022) trailer și detalii

Serial de aventuri fantastice online "Willow" 2022, cu actorii Warwick Davis, Ruby Cruz și Erin Kellyman. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Willow".


Despre serialul Willow

Willow este un serial de televiziune fantasy american de aventură bazat pe și care servește ca o continuare a filmului din 1988 cu același nume. Serialul este creat de Jonathan Kasdan și este regizat de Stephen Woolfenden, Jamie Childs, Philippa Lowthorpe și Debs Paterson, fiecare regizând câte două episoade. În rolurile principale îi găsim pe actorii Warwick Davis, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Joanne Whalley, Rosabell Laurenti Sellers, Tony Revolori, Dempsey Bryk și Christian Slater.


Serialul american de acțiune și aventuri fantastice este produs de companiile Imagine Entertainment, Lucasfilm Television, Lucasfilm și MGM Television și are premiera programată pe 30 noiembrie 2022 online pe Disney+. În România, serialul va fi lansat tot pe 30 noiembrie 2022 pe Disney+ România și probabil va fi lansat câte un episod săptămânal.


Sinopsis la serialul Willow

Un grup improbabil de eroi pornește într-o căutare periculoasă în locuri mult dincolo de casa lor, unde trebuie să-și înfrunte demonii interiori și să se unească pentru a-și salva lumea.





Actorii principali în distribuția serialului Willow

Warwick Davis, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Joanne Whalley, Rosabell Laurenti Sellers, Tony Revolori, Dempsey Bryk, Talisa Garcia, Amar Chadha-Patel, Ralph Ineson, Charlie Rawes, Kenny Knight, Adwoa Aboah, Alexis Rodney, Christian Slater

Regizori: Stephen Woolfenden, Jamie Childs, Philippa Lowthorpe, Debs Paterson

Creatori: Jonathan Kasdan

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 30 Noiembrie 2022 online pe Disney Plus

Lansare serial în România: 30 Noiembrie 2022 online pe Disney Plus România

Unde poate fi văzut online serialul în România: pe Disney Plus România

Cunoscut și ca: Willow titlul în română, Willow titlul original

Producători: Imagine Entertainment, Lucasfilm Television, Lucasfilm, MGM Television

Distribuitor: Disney+, Walt Disney Television în SUA

Țara: America

Este serialul Willow pe Disney Plus

Da, serialul Willow este disponibil pe Disney Plus și poate fi vizionat online începând cu 30 Noiembrie 2022 aici pe Disney Plus România.


Este serialul Willow pe Netflix

Din păcate serialul Willow încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Willow

Povestea a început cu un magician aspirant dintr-un sat Nelwyn și o fetiță destinată să unească tărâmurile, care împreună au ajutat la distrugerea unei regine malefice și la alungarea forțelor întunericului. Acum, într-o lume magică în care brownie, vrăjitori, troli și alte creaturi mistice prosperă, aventura continuă, în timp ce un grup improbabil de eroi pornește într-o căutare periculoasă în locuri mult dincolo de casa lor, unde trebuie să-și înfrunte demonii interiori și să se unească pentru a-și salva lumea.



Trailerul filmului serial "Willow" 2022 Willow


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii