Header Ads Widget

The Son (Film dramă 2022) Fiul Trailer și Detalii

Film dramă online "Fiul" 2022 cu actorii Vanessa Kirby, Hugh Jackman și Anthony Hopkins. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Son".


Despre filmul Fiul / The Son

Fiul / The Son este un film dramă din 2022 regizat de Florian Zeller, după un scenariu scris de el și Christopher Hampton. Se bazează pe piesa de teatru Le Fils a lui Zeller din 2018 și acționează ca un prequel pentru The Father. Filmul îi are în distribuție pe Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Zen McGrath, Hugh Quarshie și Anthony Hopkins.


Filmul dramă american Fiul / The Son a avut premiera mondială la cel de-al 79-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 7 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 11 noiembrie 2022, de către Sony Pictures Classics.În România, filmul Fiul va fi lansat pe data de 10 martie 2023.


Sinopsis la filmul Fiul / The Son

Peter are viața plină cu noua lui parteneră Beth și copilul lor, când fosta lui soție Kate apare cu fiul lor adolescent, Nicholas.





Distribuție Actori în filmul Fiul / The Son

Vanessa Kirby, Hugh Jackman, Anthony Hopkins, Laura Dern, William Hope, Hugh Quarshie, Zen McGrath, Akie Kotabe, Joakim Skarli, Reza Diako, Julia Westcott-Hutton, Isaura Barbé-Brown, Kenny-Lee Mbanefo, Nancy Baldwin, Danielle Lewis, Rene Costa, Erick Hayden, Rachel Handshaw, Shin-Fei Chen, Riccardo Mazzi, George Cobell, Mercedes Bahleda, Darrenjclarke, Gabriel Ecoffey, Robina Hula, Alex Mugnaioni, Patrice Bevans

Regizor
Florian Zeller

Scenarist
Christopher Hampton, Florian Zeller

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
7 septembrie 2022 la Festival Internațional de Film de la Veneția, 11 noiembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
10 martie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Son titlul original, The Son titlul în română

Este filmul Fiul / The Son pe HBO Max

Din păcate filmul Fiul / The Son încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Fiul / The Son pe Netflix?

Din păcate filmul Fiul / The Son încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fiul / The Son

La câțiva ani după divorțul părinților săi, Nicholas, în vârstă de 17 ani, nu mai simte că poate rămâne cu mama lui, Kate. Se mută cu tatăl său Peter și cu noua parteneră a lui Peter, Beth. Jonglând cu munca, cu noul copil al lui și al lui Beth și cu oferta lui de muncă visată la Washington, Peter încearcă să aibă grijă de Nicholas așa cum și-a dorit ca propriul său tată să fi avut grijă de el. Dar atingând trecutul pentru a-și corecta greșelile, el pierde din vedere cum să-l țină pe Nicholas în prezent.


Trailer la filmul Fiul / The Son 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii