Header Ads Widget

The Other Me (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller online "The Other Me" 2022 cu actorii Jim Sturgess, Andreja Pejic și Rhona Mitra. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Other Me".


Despre filmul The Other Me

The Other Me este un film american dramă cu mister și thriller din 2022 regizat de Giga Agladze după un scenariu scris chiar de el. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Jim Sturgess, Andreja Pejic, Rhona Mitra, Antonia Campbell-Hughes, Roger Ashton-Griffiths, Billy Barratt, Orla Brady și Mike Gassaway.


Filmul thriller The Other Me este produs de companiile BA Production și The Fun Group și a avut premiera pe 4 Februarie 2022 în cinematografe selectate din America și online pe internet, precum și la cerere.


Sinopsis la filmul The Other Me

Un arhitect este diagnosticat cu o boală oculară rară, intrând în el într-o realitate suprareală în care vede adevăratele motive ale oamenilor. Pe măsură ce viziunile devin intolerabile, el se îndrăgostește de o femeie misterioasă și se confruntă cu adevărul despre propria sa identitate.





Distribuție Actori în filmul The Other Me

Jim Sturgess, Andreja Pejic, Rhona Mitra, Antonia Campbell-Hughes, Roger Ashton-Griffiths, Billy Barratt, Orla Brady, Mike Gassaway, Likuna Khachapuridze, Jordi Mollà, Michael Socha, Mark W. Travis

Regizor
Giga Agladze

Scenarist
Giga Agladze

Genul filmului
Dramă, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
4 Februarie 2022 limitat în cinematografe și online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Other Me titlul original, The Other Me titlul în română

Este filmul The Other Me pe HBO Max

Din păcate filmul The Other Me încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Other Me pe Netflix?

Din păcate filmul The Other Me încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Other Me

Irakli (Jim Sturgess) este un arhitect aspirant, aruncat în frământări atunci când este diagnosticat cu o boală oculară debilitantă. Pe măsură ce starea lui se înrăutățește, o lume vizuală suprarealistă i se deschide, făcându-l să-și pună la îndoială alegerile vieții, cariera și căsătoria cu Nutsa (Antonia Campbell-Hughes) din ce în ce mai frustrată, care se luptă cu loialitatea ei față de soțul ei și cu realitățile sale din supraviețuirea zilnică. Pe măsură ce viziunile devin mai intense, el se îndrăgostește de o femeie misterioasă Nino (Andreja Pejic), o artistă frumoasă care trăiește singură. Ea devine muza lui artistică și formează o conexiune profundă care se transformă de la fascinație la infatuare la iubire. Ei învață să vorbească într-un limbaj poetic și să se înțeleagă complet, ceea ce îl ajută pe Irakli să se confrunte cu adevărul despre propria sa identitate.


Trailer la filmul "The Other Me" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii