Header Ads Widget

Telefonul domnului Harrigan (Film horror Netflix 2022) Mr. Harrigan's Phone Trailer și detalii

Film horror produs de Netflix "Telefonul domnului Harrigan" 2022 cu actorii: Jaeden Martell, Donald Sutherland și Kirby Howell-Baptiste. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Mr. Harrigan's Phone".


Despre filmul Telefonul domnului Harrigan

Telefonul domnului Harrigan / Mr. Harrigan's Phone este un film de groază american scris și regizat de John Lee Hancock, bazat pe novela cu același nume de Stephen King și cu Donald Sutherland, Jaeden Martell și Kirby Howell-Baptiste în rolurile principale. În film, un băiat pe nume Craig se împrietenește cu bătrânul domnul Harrigan și îi dă un telefon mobil. Când domnul Harrigan moare, Craig începe să sune pe vechiul său număr și să vorbească despre cei care îl chinuie, doar pentru a descoperi că acest lucru duce la spiritul domnului Harrigan hotărât să-l răzbune pe tânărul său prieten de dincolo de mormânt.În alte roluri îi găsim pe actorii Joe Tippett, Alex Bartner, Thomas Francis Murphy, Cyrus Arnold, Gregory Jensen, Seth Fuentes și Iván Amaro Bullón.


Filmul horror Telefonul domnului Harrigan / Mr. Harrigan's Phone este produs de companiile Blumhouse Productions și Ryan Murphy Productions și este programat să fie lansat pe Netflix pe 5 octombrie 2022. În România, filmul va fi lansat online subtitrat tot pe 5 octombrie și de asemenea tot pe platforma de streaming România.


Sinopsis Netflix film Telefonul domnului Harrigan

Când domnul Harrigan moare, adolescentul care s-a împrietenit și a făcut slujbe pentru el, își pune telefonul inteligent în buzunar înainte de înmormântare, iar când tânărul singuratic îi lasă un mesaj prietenului său mort, acesta este șocat să primească un mesaj.






Distribuție Actori în filmul Telefonul domnului Harrigan:

Jaeden Martell, Donald Sutherland, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Alex Bartner, Thomas Francis Murphy, Cyrus Arnold, Gregory Jensen, Seth Fuentes, Iván Amaro Bullón, Caitlin Shorey, Colin O'Brien, Lauren Yaffe, Myrna Cabello, Daniel Reece, Peggy J. Scott, Wayne Pyle, Dupree Francois Porter, Michael Alan Collette, Alexa Niziak, Ashley Szczerbacki, Josie Axelson, Andrew O'Shanick, Thalia Torio, Stephanie Jeker, Conor William Wright, Bennett Saltzman, Leah Evelynn Hummel, Joseph Paul Kennedy, Aven Campau, Frank Ridley, Jude Michael Rodricks, Dale Duko, Rebecca Radisic, Polly Kreisman, Chandler Hill, Kendra Middleton, Ricardy Fabre, Leo Kennedy, Olivia Twarowski, Marie-Kaniyah Porter, Jordan Macie, Evelyn Twarowski, Wynn Harmon, Isabella Salant, Marissa Kennedy, Braeden Patrick, Jackie Vila, Michael Molina

Regizor: John Lee Hancock

Scenariști: John Lee Hancock

Genul filmului: Horror, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 5 Octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 5 Octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Mr. Harrigan's Phone titlul original, Telefonul domnului Harrigan titlul în română

Este filmul Telefonul domnului Harrigan pe Netflix

Da, filmul Telefonul domnului Harrigan este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online începând cu data de 5 Octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Telefonul domnului Harrigan

Craig, este un băiat care trăiește într-un oraș mic și care se împrietenește cu un miliardar mai în vârstă și izolat, domnul Harrigan. Cei doi formează o legătură între cărți și un iPhone, dar când bărbatul se stinge, băiatul descoperă că nu tot ce este mort este și dispărut și se vede capabil să comunice cu prietenul său din mormânt prin iPhone-ul care a fost îngropat cu el.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Telefonul domnului Harrigan (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror Telefonul domnului Harrigan (2022) cu actorii Jaeden Martell, Donald Sutherland, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Alex Bartner, Thomas Francis Murphy, Cyrus Arnold, Gregory Jensen și Seth Fuentes și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii