Header Ads Widget

Section 8 (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Section 8" 2022 cu actorii Dolph Lundgren, Mickey Rourke și Scott Adkins. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Section 8".


Despre filmul Section 8

Section 8 (cunoscută și sub numele de Section Eight) este un film american de acțiune regizat de Christian Sesma după un scenariu scris de Chad Law și Josh Ridgway. În rolurile principale îi găsim pe actorii Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Scott Adkins, Dermot Mulroney, Ryan Kwanten, Robert LaSardo, Maurice Compte, Geoffrey Blake, Tracy Perez, Jessica Medina, Dan Matteucci și Paul Sloan.


Filmul de acțiune Section 8 este produs de compania Firebrand și va fi lansat limitat în cinematografele americane începând cu data de 23 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Section 8

După ce a răzbunat uciderea soției și a copilului său, un fost soldat este trimis la închisoare cu pedeapsă pe viață. A dat peste o șansă la libertate atunci când o agenție guvernamentală din umbră îl recrutează pentru o misiune în afara legalității și în curând își dă seama că Secțiunea 8 nu este ceea ce pare.





Distribuție Actori în filmul Section 8

Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Scott Adkins, Dermot Mulroney, Ryan Kwanten, Robert LaSardo, Maurice Compte, Geoffrey Blake, Tracy Perez, Jessica Medina, Dan Matteucci, Paul Sloan, Mary Christina Brown, Kimi Alexander, Justin Furstenfeld, Stephen Cyrus Sepher, Brandon Burrows, Robert Laenen, Jay Montalvo, Zachary Michael Cruz, Courtney Lauren Penn, Keith Compton, Tatiana Sophia Massa, Javad Ramezani, Noah Alexander Sosnowski, Tyler Sabino, August Burrows-Caldwell

Regizor
Christian Sesma

Scenarist
Chad Law, Josh Ridgway

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 Septembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Section 8 titlul original, Section 8 titlul în română, Section Eight titlul alternativ

Este filmul Section 8 pe HBO Max

Din păcate filmul Section 8 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Section 8 pe Netflix?

Din păcate filmul Section 8 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Section 8

Jake, fostul soldat al forțelor speciale Ryan Kwanten, a fost scos din închisoare după ce „cei doi oameni pe care i-a iubit cel mai mult au dispărut”. El este recrutat de o organizație secretă numită Secțiunea 8, care este angajată pentru „eliminarea oricăror amenințări, oriunde în lume”. Trailerul de aproape două minute arată grupul de asasini mergând în diferite misiuni, inclusiv una pentru a ucide un senator. În acest moment, Jake realizează că organizația secretă nu este ceea ce pare, stabilind principalul conflict al poveștii. Jake se află în închisoare după ce a răzbunat uciderea soției și a fiului său și, deși nu are remuşcări, Sam Ramsey jucat de Dermot Mulroney, pare hotărât să-l recruteze pentru agenția secretă. Tom Mason jucat de Dolph Lundgren este fostul ofițer comandant al lui Jake și un aliat care îl ghidează prin această mizerie. Trailerul stabilește, de asemenea, că singura modalitate prin care Jake poate ieși este să pătrundă mai adânc în acest conflict și să se întoarcă împotriva oamenilor cu care lucrează.


Trailer la filmul "Section 8" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii