Header Ads Widget

Pinocchio (Film aventuri și comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de aventuri și comedie online "Pinocchio" 2022 cu actorii Tom Hanks, Benjamin Evan și Joseph Gordon-Levitt. Trailer subtitrat, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Pinocchio".


Despre filmul Pinocchio

Pinocchio este un film fantasy muzical american regizat de Robert Zemeckis după un scenariu scris de Zemeckis și Chris Weitz. Filmul, produs de Walt Disney Pictures, este o adaptare live-action a filmului de animație cu același nume al lui Walt Disney din 1940, care este bazat pe cartea italiană din 1883 Aventurile lui Pinocchio, de Carlo Collodi. Filmul îi are în distribuție pe Tom Hanks, Cynthia Erivo, Giuseppe Battiston și Luke Evans, alături de Ben Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt și Keegan-Michael Key în roluri vocale.


Filmul de animație Pinocchio este programat să fie lansat online în România pe Disney+ în data de 8 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Pinocchio

Într-un sat italian, păpușa de lemn Pinocchio este adusă la viață de Zâna Albastră și caută viața de aventură în timp ce se străduiește să fie un băiat adevărat.





Distribuție Actori în filmul Pinocchio

Tom Hanks, Benjamin Evan, Joseph Gordon-Levitt, Angus Wright, Cynthia Erivo, Sheila Atim, Lorraine Bracco, Keegan-Michael Key, Jamie Demetriou, Giuseppe Battiston, Kyanne Lamaya, Jaquita Ta'le, Lewin Lloyd, Luke Evans, Hannah Flynn, LaToya Harding, Sinem Saridagli, Aidan Towers

Regizor
Robert Zemeckis

Scenarist
Robert Zemeckis, Chris Weitz, Simon Farnaby

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
8 Septembrie 2022 pe Disney+

Premiera în România
8 Septembrie 2022 pe Disney+ România

Cunoscut și ca
Pinocchio titlul original, Pinocchio titlul în română

Este filmul Pinocchio pe HBO Max

Din păcate filmul Pinocchio încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Pinocchio pe Netflix?

Din păcate filmul Pinocchio încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Pinocchio

Câștigătorul premiului Oscar, Robert Zemeckis, regizează această acțiune live și repovestire CGI a povestii îndrăgite a unei păpuși de lemn care pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat. Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, sculptorul în lemn care construiește și îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca și cum ar fi fiul său adevărat. Joseph Gordon-Levitt este Jiminy Cricket, care servește ca ghid al lui Pinocchio, precum și „conștiința” lui; Cynthia Erivo, nominalizată la Premiul Oscar, este Zâna Albastră; Keegan-Michael Key este „Honest” John; Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar, este Sofia Pescărușul, un personaj nou, iar Luke Evans este Vizitiul.



Vezi detalii și trailer și la filmul de animație Pinocchio de Guillermo del Toro care va avea premiera în 2022 pe Netflix.

Trailer subtitrat la filmul "Pinocchio" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii