Header Ads Widget

Pinocchio (Film animație Netflix 2022) Trailer și detalii

Film de animație produs de Netflix "Pinocchio de Guillermo del Toro" 2022 cu actorii: Cate Blanchett, Ewan McGregor și Ron Perlman. Trailer, descriere și dată de lansare pentru filmul "Pinocchio".

Despre filmul Pinocchio

Pinocchio este un film de animație fantezie muzicală regizat de Guillermo del Toro și Mark Gustafson, bazat pe designul lui Gris Grimly din ediția sa din 2002 a romanului italian din 1883 Aventurile lui Pinocchio de Carlo Collodi. Filmul marchează debutul regizoral de lungmetraj animat al lui Guillermo del Toro. Filmul are vocile lui Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz și Tilda Swinton. Are un scenariu de Guillermo del Toro, Gris Grimly, Patrick McHale și Matthew Robbins și o poveste de del Toro și Robbins.


Produs de The Jim Henson Company și ShadowMachine în coproducție cu Necropia Entertainment, Pinocchio a fost anunțat de Guillermo Del Toro în 2008 și inițial programat să fie lansat în 2013 sau 2014, dar proiectul a intrat în iadul de dezvoltare. În ianuarie 2017, McHale a fost anunțat că va co-scrie scenariul, dar în noiembrie 2017, producția a fost suspendată, deoarece niciun studio nu era dispus să ofere finanțare. Producția a fost reînviată în anul următor după ce a fost achiziționată de Netflix. Este programat să fie lansat în decembrie 2022 pe platforma Netflix.


Sinopsis Netflix film Pinocchio

Regizorul premiat cu Oscar Guillermo del Toro își reimaginează povestea italiană clasică a lui PINOCCHIO sub forma unei aventuri muzicale de animație tip stop-cadru. Urmărește aventurile poznașului Pinocchio, care caută să devină un băiat adevărat.





Distribuție Actori în filmul Pinocchio:

Cate Blanchett, Ewan McGregor, Ron Perlman, Finn Wolfhard, David Bradley, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Tim Blake Nelson, John Turturro, Burn Gorman, Gregory Mann

Regizor: Guillermo del Toro, Mark Gustafson

Scenariști: Guillermo del Toro, Patrick McHale, Matthew Robbins

Genul filmului: Animație, Dramă, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: Decembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: Decembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
Pinocchio de Guillermo del Toro

Este filmul Pinocchio pe Netflix

Da, filmul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea urmând link-ul de mai sus.

Descrierea filmului Pinocchio

O repovestire întunecată și întortocheată al celebrului basm scris de Carlo Collodi despre o păpușă de lemn care prinde viață și visează să devină un băiat adevărat. Povestea are loc în Italia fascistă din anii 1930. Când Pinocchio prinde viață, se dovedește a nu fi un băiat drăguț, provocând răutăți și făcând trucuri răutăcioase. Dar, în esență, Pinocchio este „o poveste de dragoste și neascultare în timp ce Pinocchio se luptă să se ridice la înălțimea așteptărilor tatălui său”.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix de animație Pinocchio (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii