Header Ads Widget

Pearl (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror online "Pearl" 2022 cu actorii Mia Goth, David Corenswet și Emma Jenkins-Purro. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Pearl".


Despre filmul Pearl

Pearl (comercializat și Pearl: An X-ordinary Origin Story) este un film american slasher din 2022 regizat de Ti West și co-scris de West și Mia Goth, care își reia rolul de personaj titular. David Corenswet, Tandi Wright, Matthew Sunderland și Emma Jenkins-Purro apar în distribuția secundară. O coproducție a A24 și Little Lamb Productions, este un prequel pentru filmul X (2022) și servește drept poveste de origine pentru răufăcătoarea titulară.


Filmul horror Pearl a avut premiera mondială la cel de-al 79-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 3 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite pe 16 septembrie 2022, de către A24.


Sinopsis la filmul Pearl

Povestea modului în care Pearl a devenit criminala vicioasă văzută în filmul „X”.





Distribuție Actori în filmul Pearl

Mia Goth, David Corenswet, Emma Jenkins-Purro, Alistair Sewell, Matthew Sunderland, Tandi Wright

Regizor
Ti West

Scenarist
Mia Goth, Ti West

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
3 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de la Veneția, 16 septembrie 2022 în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Pearl titlul original, Pearl titlul în română

Este filmul Pearl pe HBO Max

Din păcate filmul Pearl încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Pearl pe Netflix?

Din păcate filmul Pearl încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Pearl

Amplasat în 1918, în perioada pandemiei de gripă spaniolă și a Primului Război Mondial, filmul explorează originile lui Pearl, personajul răufăcător din filmul X. Evenimentele au loc înainte de filmul anterior și explorează modul în care cabana, unde are loc „masacrul lui X”, a fost folosită odată ca pensiune în timpul războiului.

Prinsă în ferma izolată a familiei ei, Pearl trebuie să se îngrijească de tatăl ei bolnav sub supravegherea amară și dominatoare a mamei sale devotate. Poftind o viață plină de farmec, așa cum a văzut-o în filme, Pearl își găsește ambițiile, tentațiile și represiunile, toate unindu-se în această poveste uimitoare, inspirată de technicolor, a ticălosului legendar al lui X.


Trailer la filmul "Pearl" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii