Header Ads Widget

X (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Filmul de groază "X" 2022 cu actorii Jenna Ortega, Brittany Snow și Kid Cudi. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "X".


Despre filmul X

X este un film de groază american scris, regizat și editat de Ti West. Filmul îi are în distribuție pe actorii Mia Goth, Kid Cudi, Jenna Ortega și Brittany Snow. Este programat să fie lansat pe 18 martie 2022 în cinematografe de către A24.


Vezi și originea răufăcătoarei din film, în prequelul Pearl care servervește ca poveste de origine pentru Pearl și o are pe actrița Mia Goth în rolul principal.


Distribuție Actori

Jenna Ortega, Brittany Snow, Kid Cudi, Mia Goth, Stephen Ure, Owen Campbell, Martin Henderson

Regizor
Ti West

Scenarist
Ti West

Genul filmului
Dramă, Horror, Mister, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 18 martie 2022 în America, în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul X pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului X

La o fermă retrasă din Texas, o echipă de filmare sosește pentru a filma un film pentru adulți. Gazdele lor, un cuplu de bătrâni izolați, sunt deosebit de interesați de tinerii lor oaspeți. Pe măsură ce se lasă noaptea, interesul supărător al cuplului devine violent. De la scenaristul/regizorul Ti West și cu Mia Goth, Jenna Ortega, Martin Henderson, Brittany Snow și Scott Mescudi. X – În cinematografe 18 martie.


Trailer la filmul horror și mister "X" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii