Header Ads Widget

Operațiunea de recuperare 2 (Film acțiune Netflix 2023) Extraction 2 Trailer și detalii

Film de acțiune și thriller produs de Netflix "Operațiunea de recuperare 2" 2023 cu actorii: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani și Tinatin Dalakishvili. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Extraction 2".


Despre filmul Operațiunea de recuperare 2

Operațiunea de recuperare 2 / Extraction 2 este un film thriller de acțiune american regizat de Sam Hargrave și scris de Joe Russo, bazat pe romanul grafic Ciudad de Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González și Eric Skillman. O continuare a filmului Extraction din 2020, Chris Hemsworth și Golshifteh Farahani își reiau rolurile, alături de actori precum Tinatin Dalakishvili, Justin Howell, Adam Bessa, Sinead Phelps, Tornike Bziava, Dato Bakhtadze, Patrick Newall și Rayna Campbell.


Filmul de acțiune și thriller Operațiunea de recuperare 2 / Extraction 2 cu Chris Hemsworth în rolul principal este produs de companiile AGBO, Netflix și T.G.I.M Films și este programat să fie lansat în 2023 pe Netflix. În România, filmul va fi lansat la aceeași dată cu celelalte țări și va fi disponibil online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Operațiunea de recuperare 2

După ce a fost presupus mort în primul film, mercenarul Tyler Rake se întoarce pentru o altă misiune cu mize mari.





Distribuție Actori în filmul Operațiunea de recuperare 2:

Chris Hemsworth, Idris Elba, Olga Kurylenko, Golshifteh Farahani, Tinatin Dalakishvili, Justin Howell, Adam Bessa, Sinead Phelps, Tornike Bziava, Dato Bakhtadze, Patrick Newall, Rayna Campbell, Alex Montyro, Jenn Kirk, Filip Finkelstejn, Sammy Jonas Heaney, Anthony J. Vorhies, Tornike Gogrichiani, Levan Saginashvili, Matt LaBorde, Shahaub Roudbari, Paul A Maynard, Sebastien Sisak, Armen Greyg, Travis Gomez, Luke Davis, Matous Brichcin, Tako Tabatadze, Paata Kvlividze, Jan Brichcin, Vic Bagratuni, Jordan Le Goueff, Hector Andreu

Regizor: Sam Hargrave

Scenariști: Joe Russo

Genul filmului: Acțiune, Thriller, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 2023 pe Netflix

Premiera în România: 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Extraction 2 titlul original, Operațiunea de recuperare 2 titlul în română

Este filmul Operațiunea de recuperare 2 pe Netflix

Da, filmul Operațiunea de recuperare 2 este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de... 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Operațiunea de recuperare 2

După ce abia a supraviețuit evenimentelor din primul film, Rake s-a întors ca mercenarul australian de operațiuni secrete, însărcinat cu o altă misiune mortală: să salveze familia hăituită a unui gangster georgian nemilos din închisoarea în care aceștia sunt ținuți.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2023.

Trailer la filmul Operațiunea de recuperare 2 (2023) Extraction 2


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și aventuri Operațiunea de recuperare 2 (2023) cu actorii Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Tinatin Dalakishvili, Justin Howell, Adam Bessa, Sinead Phelps și Tornike Bziava și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii