Header Ads Widget

Operațiunea de recuperare (Film acțiune Netflix 2020) Extraction Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Operațiunea de recuperare" 2020 cu actorii Chris Hemsworth, Bryon Lerum și Randeep Hooda. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Extraction".


Despre filmul Operațiunea de recuperare

Operațiunea de recuperare / Extraction este un film thriller de acțiune american din 2020 regizat de Sam Hargrave (în debutul său în regie) și scris de Joe Russo, bazat pe romanul grafic Ciudad de Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González și Eric Skillman. Distribuția filmului îi include pe actorii Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda (debutul său internațional în film), Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi și David Harbour. Filmul este despre un mercenar australian de operațiuni secrete a cărui misiune de a salva fiul răpit al unui baron indian al drogurilor din Dhaka, Bangladesh, și care se înfuriază atunci când este trădat.

Netflix a lansat filmul Operațiunea de recuperare pe 24 aprilie 2020. Filmul a primit laude pentru performanțe și secvențe de acțiune, dar a fost criticat pentru scenariul său. A devenit cel mai vizionat film original din istoria Netflix, conform Netflix, cu o audiență raportată de 99 de milioane de abonamente în primele patru săptămâni. O continuare, filmul Operațiunea de recuperare 2 / Extraction 2 este în dezvoltare.



Descrierea sinopsis a filmului Operațiunea de recuperare / Extraction

Într-o lume interlopă de traficanți și traficanți de arme, un băiat devine pionul într-un război între baroni notorii ai drogurilor. Prins de răpitori într-unul dintre cele mai impenetrabile orașe din lume, salvarea lui atrag abilitățile de neegalat a unui mercenar pe nume Tyler Rake, dar Rake este un om distrus, fără nimic de pierdut, adăpostind o dorință de moarte care face ca o misiune deja mortală să fie aproape imposibilă.

Regia
Sam Hargrave

Actori în distribuție
Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Randeep Hooda, Rudhraksh Jaiswal, Shivam Vichare, Piyush Khati, Sara Rumao, David Harbour, Rob Collins, Wayne Blair, Adam Bessa, Golshifteh Farahani, Sam Hargrave, Rayna Campbell, Patrick Newall, Chris Jai Alex, Vonzell Carter

Genul filmului
Acțiune, Thriller

Dată de lansare:
24 aprilie 2020

Cunoscut și ca
Extraction - titlul original, Operațiunea de recuperare - titlul în România

Este filmul Operațiunea de recuperare pe Netflix

Da, filmul Operațiunea de recuperare este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 24 aprilie 2020 aici pe Netflix România.



Trailer subtitrat la filmul Operațiunea de recuperare / Extraction (2020)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Operațiunea de recuperare (2020) cu actorii Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Randeep Hooda, Rudhraksh Jaiswal, Shivam Vichare, Piyush Khati, Sara Rumao și David Harbour și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii