Header Ads Widget

Meniul (Film comedie horror 2022) The Menu Trailer și Detalii

Film comedie horror "Meniul" 2022 cu actorii Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes și Nicholas Hoult. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Menu".


Despre filmul Meniul

Meniul / The Menu este un film american de groază și comedie neagră din 2022, regizat de Mark Mylod, scris de Seth Reiss și Will Tracy și produs de Adam McKay, Betsy Koch și Will Ferrell prin bannerele lor de producție Hyperobject Industries și, respectiv, Gary Sanchez Productions. În film, un cuplu tânăr călătorește pe o insulă îndepărtată pentru a mânca la un restaurant exclusivist unde bucătarul a pregătit un meniu generos, cu câteva surprize șocante. Filmul îi are în distribuție pe Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes, Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light și John Leguizamo.


Filmul horror comedie Meniul / The Menu a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 10 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 18 noiembrie 2022, de Searchlight Pictures. În aceeași zi, Filmul Meniul va avea premiera și în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Meniul

Un tânăr cuplu Margot și Tyler călătoresc pe o insulă îndepărtată pentru a mânca la Hawthorne, un restaurant exclusivist condus de celebrul bucătar Slowik, care a pregătit un meniu generos de gastronomie moleculară în care mâncarea este tratată ca artă conceptuală, dar abordarea sa asupra bucătăriei are câteva surprize șocante pentru oaspeții bogați.





Distribuție Actori în filmul Meniul

Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, John Leguizamo, Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Aimee Carrero, Rob Yang, Paul Adelstein, Arturo Castro, Reed Birney, Christina Brucato, Mark St. Cyr, Mel Fair, Michael A. Dean, Peter Grosz, Adam Aalderks, Rebecca Koon, Rachel Trautmann, Matthew Cornwell, Victor Zheng, John Cola, Kionna Townes, A. Jae Michele, Grant Henley, Jay Shadix, Alexander Goldstein, Jon Paul Allyn, Brandon Herron, Marcus Aveons Duncan, Elbert Kim, Melisa Lopez

Regizor
Mark Mylod

Scenarist
Seth Reiss, Will Tracy

Genul filmului
Comedie, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
10 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 18 noiembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
18 noiembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Menu titlul original, Meniul titlul în română

Este filmul Meniul pe HBO Max

Din păcate filmul Meniul încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Meniul pe Netflix?

Din păcate filmul Meniul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Meniul

Un cuplu, Margot (Anya Taylor-Joy) și Tyler (Nicholas Hoult), călătoresc pe o insulă de coastă din nord-vestul Pacificului pentru a mânca la un restaurant exclusivist, Hawthorn, unde bucătarul retras, celebrat la nivel mondial, Julian Slowik (Ralph Fiennes) a pregătit un meniu de degustare generos pentru oaspeți speciali selecționați. Cuplului se alătură trei frați tineri, deja în stare de ebrietate, Bryce (Rob Yang), Soren (Arturo Castro) și Dave (Mark St. Cyr), un cuplu bogat mai în vârstă și clienți care revin, Anne și Richard (Judith Light și Reed Birney), renumitul critic de restaurante Lillian Bloom (Janet McTeer) și editorul ei servil de la revistă Ted (Paul Adelstein) și un celebru star de cinema de vârstă mijlocie (John Leguizamo) alături de asistenta sa Felicity (Aimee Carrero). Găzduită de personalul din fața casei, îmbrăcat imaculat, condus de generalul Elsa (Hong Chau), seara se desfășoară cu o tensiune crescândă la fiecare dintre mesele oaspeților, pe măsură ce secretele sunt dezvăluite și sunt servite feluri de mâncare neașteptate. Odată cu evenimentele sălbatice și violente care au loc, motivația lui Slowik începe să-i zguduie pe meseni, pe măsură ce devine din ce în ce mai evident că meniul său elaborat este conceput pentru a cataliza un final șocant.


Trailer subtitrat la filmul "Meniul" 2022 The Menu

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul horror comedie Meniul - The Menu (2022) cu actorii Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, John Leguizamo, Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Aimee Carrero și Rob Yang..


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii