Header Ads Widget

Jerry & Marge Go Large (Film biografic 2022) Trailer și Detalii

Film biografic și comedie online "Jerry & Marge Go Large" 2022 cu actorii Bryan Cranston, Annette Bening și Rainn Wilson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Jerry & Marge Go Large".


Despre filmul Jerry & Marge Go Large

Jerry & Marge Go Large este un film american biografic de comedie-dramă din 2022 regizat de David Frankel după un scenariu scris de Brad Copeland. Bazat pe articolul HuffPost din 2018 al lui Jason Fagone cu același nume , filmul îi are în rolurile principale pe Bryan Cranston și Annette Bening. În distribuția filmului în roluri secundare îi mai găsim și pe actorii Rainn Wilson, Larry Wilmore, Michael McKean, Ann Harada, Jake McDorman, Anna Camp, Devyn McDowell, Ana Cruz Kayne și Colton Whitfield.


Filmul biografic american Jerry & Marge Go Large a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca pe 15 iunie 2022 și a fost lansat online pe platforma de streaming Paramount+ pe 17 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Jerry & Marge Go Large

JERRY & MARGE GO LARGE este inspirat din povestea adevărată și remarcabilă a pensionarului Jerry Selbee, care descoperă o lacună matematică la loteria din Massachusetts și, cu ajutorul soției sale, Marge, câștigă milioane și folosește banii pentru a reînvia micul lor oraș din Michigan.





Distribuție Actori în filmul Jerry & Marge Go Large

Bryan Cranston, Annette Bening, Rainn Wilson, Larry Wilmore, Michael McKean, Ann Harada, Jake McDorman, Anna Camp, Devyn McDowell, Ana Cruz Kayne, Colton Whitfield, Jackson Whitfield, Uly Schlesinger, Cheech Manohar, Tracie Thoms, Lindsay Rootare, Don Stallings, Subhash Mandal, K.D. O'Hair, Kurt Yue, Joe Pistone, Michael Scialabba, Kenny Alfonso, Evan Bergman, Robert Pralgo, Rick Espaillat, Rhoda Griffis, Tordy Clark, Lindsey Moser, Kristina Kingston, Amber Erwin, Cameron Andrew Howell, Quinn Bozza, David Alexander Kaplan, Abu Jalloh, Jon Frankel, Roger Anthony, Roxy Rivera, Tori Kelly

Regizor
David Frankel

Scenarist
Brad Copeland

Genul filmului
Biografic, Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
15 iunie 2022 la Festivalul de Film de la Tribeca, 17 iunie 2022 online pe platforma Paramount+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Jerry & Marge Go Large titlul original, Jerry & Marge Go Large titlul în română

Este filmul Jerry & Marge Go Large pe HBO Max

Din păcate filmul Jerry & Marge Go Large încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Jerry & Marge Go Large pe Netflix?

Din păcate filmul Jerry & Marge Go Large încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jerry & Marge Go Large

Cuplul căsătorit Jerry și Marge Selbee locuiesc în Evart, Michigan. Jerry se retrage după ce a lucrat patruzeci și doi de ani ca manager de linie de producție. Într-o zi, Jerry găsește o lacună pentru a câștiga în mod repetat la loteria WinFall din Michigan și apoi în Massachusetts. Cumpărând o sumă substanțială, câștigă mai mult decât cea cu care a început. Jerry și Marge decid să folosească banii pentru a-l revitaliza orășelul Evart.


Trailer la filmul "Jerry & Marge Go Large" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii