Header Ads Widget

Cu tot cu oase (Film horror 2022) Bones and All Trailer și Detalii

Film horror romantic "Cu tot cu oase" 2022 cu actorii Taylor Russell, Timothee Chalamet și Mark Rylance. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bones and All".


Despre filmul Cu tot cu oase

Cu tot cu oase / Bones & All este un film de groază romantic din 2022, regizat de Luca Guadagnino, după un scenariu de David Kajganich, bazat pe romanul cu același nume din 2015 al lui Camille DeAngelis. Filmul urmărește canibalii îndrăgostiți, Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalamet), în timp ce pornesc într-o călătorie rutieră prin America din era Reagan. Timothee Chalamet și Taylor Russell conduc o distribuție care îi include pe Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, Andre Holland, Chloe Sevigny, David Gordon Green și Jessica Harper.


Filmul horror romantic Cu tot cu oase / Bones and All a avut premiera la cea de-a 79-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, unde a câștigat Leul de argint pentru cea mai bună regie, pe 2 septembrie 2022. Lansarea este programată pe 18 noiembrie 2022 în Statele Unite de către Metro-Goldwyn-Mayer (prin United Artists Releasing) și în altă parte de Warner Bros. Pictures, cu excepția Italiei, unde va fi distribuit de Vision Distribution.


Sinopsis la filmul Cu tot cu oase

Maren Yearly este o tânără care își dorește aceleași lucruri pe care le facem noi toți. Ea vrea să fie cineva pe care oamenii o admiră și o respectă. Ea vrea să fie iubită. Dar nevoile ei secrete și rușinoase au forțat-o fugă în exil. Ea se urăște pentru răul pe care îl face, pentru ceea ce i-a făcut familiei și sentimentul ei de identitate; pentru cum îi dictează locul în lume și cum o văd oamenii - cum o judecă. Ea nu a ales să fie așa.





Distribuție Actori în filmul Cu tot cu oase

Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, Chloë Sevigny, David Gordon Green, Jessica Harper, Anna Cobb, André Holland, Francesca Scorsese, Jake Horowitz, Anna Sheridan, Johanna McGinley, Kendle Coffey, Brady Gentry, Pete Law, Greg Siewny, Tom O'Brien, Karen Olchovy, Ellie Parker, Madeleine Hall, Max Soliz, Hannah Aileen Barlow, Erin Reardon, Dori Lucas, Sue Hopkins, Rachel J. Jones, Diane Wasnak, Claudio Encarnacion Montero, Mion Lee, Melissa McDermott Currin, Claudia Richardt, Mark Angel, John E. Brownlee, Jill Coughlin, Tyler Craig, Laura Dejean, Richard Doone, Christine Dye, Shawn P. Farrell, Ron Gorley, Alphaeus Green Jr., Dustin Hannika Jr., Jackson Janowicz, Angel Kerns, Karen Koester, Gary Maloney, Anita S Martin, Cory Medley-White, Erik Moth, Roger Petan, Missy Piper, David Pittinger, Brian D. Schroeder, Robert P. Thitoff, Jim Waldfogle, Steven Terry Walker, Ming Wang

Regizor
Luca Guadagnino

Scenarist
David Kajganich

Genul filmului
Dramă, Horror, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
2 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, 18 octombrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Bones and All titlul original, Cu tot cu oase titlul în română

Este filmul Cu tot cu oase pe HBO Max

Din păcate filmul Cu tot cu oase / Bones and All încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Cu tot cu oase pe Netflix?

Din păcate filmul Cu tot cu oase / Bones and All încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cu tot cu oase

O poveste despre prima dragoste dintre Maren (Taylor Russell), o tânără care învață cum să supraviețuiască la marginea societății, și Lee (Timothée Chalamet), un vagabond intens și lipsit de drepturi, în timp ce se întâlnesc și se unesc pentru o odisee de o mie de mile, care îi poartă prin drumurile lăturalnice, pasajele ascunse și capcanele Americii lui Ronald Reagan. Dar, în ciuda eforturilor lor, toate drumurile duc înapoi la trecutul lor terifiant și la o poziție finală care va determina dacă dragostea lor poate supraviețui diferențelor dintre ei.


Trailer la filmul "Bones and All / Cu tot cu oase" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii