Header Ads Widget

Armageddon Time (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "Armageddon Time" 2022 cu actorii Banks Repeta, Anne Hathaway și Anthony Hopkins. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Armageddon Time".


Despre filmul Armageddon Time

Armageddon Time este un film dramă american din 2022, scris, regizat și produs de James Gray, inspirat de educația sa din copilărie în Queens, New York, în anii 1980. În rolurile principale, Anne Hathaway, Jeremy Strong, Banks Repeta, Jaylin Webb, Anthony Hopkins, Jessica Chastain, Ryan Sell, Tovah Feldshuh, Marcia Haufrecht și Teddy Coluca.


Filmul dramă Armageddon Time a fost filmat în New Jersey avându-l ca director de imagine pe Darius Khondji. A avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2022 pe 19 mai 2022 și va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 28 octombrie 2022, de către Focus Features.


Sinopsis la filmul Armageddon Time

O poveste profund personală a maturității despre puterea familiei și urmărirea generațională a visului american.





Distribuție Actori în filmul Armageddon Time

Banks Repeta, Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Jeremy Strong, Jessica Chastain, Jaylin Webb, Ryan Sell, Tovah Feldshuh, Marcia Haufrecht, Teddy Coluca, Richard Bekins, Dane West, Landon James Forlenza, John Diehl, Jessica Chastain, Maya Cappiello, Aidan Christman, Douglas Crosby, John Dinello, Oona Girton-Marshall, Stephanie Groves, Griffin Wallace Henkel, Ian Hernandez-Oropeza, Jeb Kreager, Marcia Jean Kurtz, Domenick Lombardozzi, Jacob Mackinnon, Andrew Polk, Dupree Francois Porter, Eva Jette Putrello

Regizor
James Gray

Scenarist
James Gray

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
19 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 28 octombrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Armageddon Time titlul original, Armageddon Time titlul în română

Este filmul Armageddon Time pe HBO Max

Din păcate filmul Armageddon Time încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Armageddon Time pe Netflix?

Din păcate filmul Armageddon Time încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Armageddon Time

De la apreciatul regizor James Gray, ARMAGEDDON TIME este o poveste profund personală a maturității despre puterea familiei și urmărirea generațională a visului american. Filmul are o distribuție de stele, incluzând actori precum Anthony Hopkins, Anne Hathaway și Jeremy Strong.


Trailer la filmul "Armageddon Time" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii