Header Ads Widget

The Idol (Serial dramă 2023) trailer și detalii

Serial de dramă online "The Idol" 2023, cu actorii Lily-Rose Depp, The Weeknd și Troye Sivan. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Idol".


Despre serialul The Idol

The Idol este un serial de televiziune dramă american creat de The Weeknd, Reza Fahim și Sam Levinson pentru HBO. În serial, un guru de auto-ajutorare și lider al unui cult modern intră într-o relație complicată cu un idol pop în ascensiune. Lily-Rose Depp și cântărețul The Weeknd urmează să joace în rolurile principale, alături de Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da'Vine Joy Randolph, Mike Dean, Ramsey și Hank Azaria apărând ca personaje secundare. Serialul va marca ultima apariție în televiziune a actriței Anne Heche, care a murit pe 11 august 2022.


Serialul The Idol este creat de companiile de producție A24 Television, BRON Studios, Home Box Office (HBO) și Little Lamb și va avea premiera în 2023 pe canalul de televiziune HBO și pe platforma HBO Max.


Sinopsis la serialul The Idol

Serialul se va concentra pe Jocelyn (Lily-Rose Depp), o aspirantă la stadiul de vedetă pop care, după ce a avut o criză de nervi care i-a determinat anularea ultimului turneu, se hotărăște să-și revendice titlul de cea mai sexy vedetă pop din America și începe o relație complicată cu un guru de auto-ajutorare și șeful unui cult contemporan (The Weeknd).





Actorii principali în distribuția serialului The Idol

Lily-Rose Depp, The Weeknd, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Jennie Kim, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da'Vine Joy Randolph, Mike Dean, Ramsey, Hank Azaria, Anne Heche, Elizabeth Berkley, Melanie Liburd, Tyson Ritter, Nico Hiraga, Maya Eshet, Tunde Adebimpe, Kyla Dyan, Liz Caribel Sierra, Jeff Wolfe, Kate Lyn Sheil, Corey Weber, Jennifer Lafleur, Finley Rose Slater, Arabella Grant, Eve Angel, Suzanna Son, Bobby Naderi, Erin Wu, Jacob Berger, Dora Kiss, Justin Sintic, Peter Jang, Alexa Wisener, The Idol, Kendal Chandler, Kais Boukthir

Regizori: Sam Levinson

Creatori: The Weeknd, Reza Fahim, and Sam Levinson

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 2023 pe HBO și HBO Max

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The Idol titlul original

Producători: A24 Television, BRON Studios, Home Box Office (HBO), Little Lamb

Distribuitor: HBO Max, HBO

Țara: America

Este serialul The Idol pe HBO Max

Serialul The Idol va fi în curând disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla când serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Idol pe Netflix

Din păcate serialul The Idol încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Idol

Amplasat pe fundalul industriei muzicale, seria se va concentra pe un guru al auto-ajutorării și liderul unui cult modern care intră într-o relație complicată cu un idol pop în ascensiune.



Trailerul filmului serial "The Idol" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii