Header Ads Widget

Strange World (Film animație Disney 2022) O lume ciudată Trailer subtitrat și Detalii

Film de animație online "O lume ciudată" 2022 cu actorii Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid și Lucy Liu. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Strange World".


Despre filmul O lume ciudată

O lume ciudată / Strange World este un film american de acțiune și aventură științifico-fantastică, animat pe computer, produs de Walt Disney Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Al 61-lea film de animație produs de studio, filmul este regizat de Don Hall, scris de Qui Nguyen și produs de Roy Conli. Filmul are în distribuție vocile actorilor Jake Gyllenhaal, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union, Lucy Liu și Dennis Quaid.


Filmul de animație O lume ciudată / Strange World este programat să fie lansat în Statele Unite pe 23 noiembrie 2022 de Walt Disney Pictures și în România pe 30 decembrie 2022 subtitrat în cinematografe.


Sinopsis la filmul O lume ciudată

Legendarii Clade sunt o familie de exploratori ale căror diferențe amenințau să distrugă cea mai recentă și cea mai importantă misiune a lor.





Distribuție Actori în filmul O lume ciudată

Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Alan Tudyk, Lucy Liu, Gabrielle Union, Jaboukie Young-White

Regizor
Don Hall

Scenarist
Qui Nguyen

Genul filmului
Animație, Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2022

Data de lansare
23 Noiembrie 2022 în cinematografe în Statele Unite ale Americii

Premiera în România
30 decembrie 2022 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Strange World titlul original, O lume ciudată titlul în română

Este filmul O lume ciudată pe HBO Max

Din păcate filmul O lume ciudată încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul O lume ciudată pe Netflix?

Din păcate filmul O lume ciudată încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului O lume ciudată

Filmul povestește despre legendarii Clades, o familie de exploratori ale căror diferențe amenințau să-și pericliteze cea mai recentă și cea mai importantă misiune a lor, care are loc pe un ținut neexplorat și perfid pe care îi așteaptă o creatură ciudată..


Trailer la filmul "Strange World" 2022 O lume ciudată

Trailerul subtitrat în limba română la filmul Didney de animație O lume ciudată (2022) cu actorii Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Alan Tudyk, Lucy Liu, Gabrielle Union și Jaboukie Young-White și regizat de Don Hall.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii