Header Ads Widget

Resident Evil: Biohazard (Serial acțiune zombi 2022) trailer și detalii

Serial Netflix acțiune horror cu zombi "Resident Evil: Biohazard" 2022, cu actorii Ella Balinska, Lance Reddick și Tetiana Gaidar. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Resident Evil: Biohazard".


Despre serialul Netflix, Resident Evil: Biohazard

Resident Evil: Biohazard (original: Resident Evil) este un serial de televiziune de acțiune, horror și ștințifico-fantastic american apocaliptic creat de Garett Pereda pentru Netflix și regizat pe episoade de Rachel Goldberg, Rob Seidenglanz, Batan Silva și Bronwen Hughes. În serial, la aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, un focar dezvăluie secretele întunecate ale companiei Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror Resident Evil. Serialul îi are în distribuție pe actorii Ella Balinska, Lance Reddick, Tetiana Gaidar, Turlough Conver, Droxzyfp, Connor Gosatti, Lea Vivier, Mpho Osei Tutu, Bjorn Steinbach și Hanni Heinrich.


Serialul american de acțiune cu zombi "Resident Evil: Biohazard" a fost produs de compania Constantin Film, va avea opt episoade și este programat să aibă premiera în România pe 14 iulie 2022 pe Netflix.


Sinopsis serial Resident Evil: Biohazard

La paisprezece ani după ce un virus mortal a provocat o apocalipsă globală, Jade Wesker luptă pentru supraviețuire într-o lume invadată de creaturi infectate, zombi, în timp ce este bântuită de trecutul ei, de tatăl ei și de ceea ce s-a întâmplat cu sora ei, Billie.





Actorii principali ai serialului Resident Evil: Biohazard

Ella Balinska, Lance Reddick, Tetiana Gaidar, Turlough Conver, Droxzyfp, Connor Gosatti, Lea Vivier, Mpho Osei Tutu, Bjorn Steinbach, Hanni Heinrich, Paola Nuñez, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Tamara Smart, Ahad Raza Mir, Ayushi Chhabra, Rizelle Januk, Suraya Rose Santos, Christina Knight, Richard Wright-Firth, Evan Hengst, Nicholas Pauling, Liezel Rudd, Joe Vaz, Anthony Oseyemi, Candice van Litsenborgh, Philippa Berrington-Blew, Matt Newman, Emile Hager


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Rachel Goldberg, Rob Seidenglanz, Batan Silva, Bronwen Hughes

Creatori: Garett Pereda

Genul filmului serial: Acțiune, Horror, SF, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 14 Iulie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 14 Iulie pe Netflix România

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Resident Evil titlul original, Resident Evil: Biohazard titlul în română

Producători: On Constantin Film

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Este serialul Resident Evil: Biohazard pe Netflix?

Da, serialul "Resident Evil: Biohazard" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat începând cu 14 Iulie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial Resident Evil: Biohazard:

Povestea se desfășoară pe două linii temporale. Prima dintre ele implică surorile de 14 ani, Jade și Billie Wesker, care se mută în New Raccoon City. Ei ajung să realizeze că tatăl lor poate ascunde secrete întunecate care ar putea distruge lumea. A doua cronologie are loc peste un deceniu în viitor, unde rămân doar 15 milioane de oameni, peste 6 miliarde de animale și oameni fiind infectați cu virusul T. O urmărește pe Jade, acum treizeci de ani, în eforturile ei de a supraviețui în această lume.


Trailer la serialul Resident Evil: Biohazard

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de comedie Resident Evil: Biohazard (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii