Header Ads Widget

Luck (Film animație 2022) Trailer și Detalii

Film animație și comedie online "Luck" 2022 cu actorii Jane Fonda, Simon Pegg și Whoopi Goldberg. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Luck".


Despre filmul Luck

Luck este un film de comedie și fantezie animat pe computer, regizat de Peggy Holmes și scris de Kiel Murray. În film, cortina este trasă înapoi pe bătălia milenară dintre organizațiile norocului și ghinionului care afectează în secret viața de zi cu zi. Produs de Apple Original Films, Skydance Animation și Skydance Animation Madrid, filmul îi are în distribuție pe Jane Fonda, Simon Pegg, Whoopi Goldberg, Colin O'Donoghue, John Ratzenberger, Flula Borg, Lil Rel Howery, Eva Noblezada, Adelynn Spoon.


Filmul american de animație și comedie "Luck" este programat să fie lansat pe 5 august 2022 de Apple TV+.


Sinopsis la filmul Luck

Când o fată ghinionică dă peste lumea nemaivăzută a norocului bun și al norocului rău, ea face echipă cu creaturi magice pentru a descoperi o forță mai puternică chiar decât norocul.





Distribuție Actori în filmul Luck

Jane Fonda, Simon Pegg, Whoopi Goldberg, Colin O'Donoghue, John Ratzenberger, Flula Borg, Lil Rel Howery, Eva Noblezada, Adelynn Spoon

Regizor
Peggy Holmes

Scenarist
Kiel Murray

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 pe internet - platforma Apple TV+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Luck titlul original, Good Luck Bad Luck titlu alternativ

Este filmul Luck pe HBO Max

Din păcate filmul Luck încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Luck pe Netflix?

Din păcate filmul Luck încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Luck

De la Apple Original Films și Skydance Animation vine povestea lui Sam Greenfield, cea mai ghinionistă persoană din lume! Aflându-se brusc în Țara norocului, nemaivăzută până acum, trebuie să-și unească puterile cu creaturile magice de acolo pentru a-și schimba norocul.


Trailer la filmul "Luck" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii