Header Ads Widget

Zero Contact (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Zero Contact" 2022 cu actorii Anthony Hopkins, Chris Brochu și Veronica Ferres. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Zero Contact".


Despre filmul Zero Contact

Zero Contact este un film thriller american din 2021 regizat de Rick Dugdale după un scenariu scris de Cam Cannon și cu Anthony Hopkins în rol principal. A fost primul lungmetraj care a fost lansat prin Vuele, o platformă de token nefungibilă. În alte roluri îi găsim pe actorii Chris Brochu, Veronica Ferres, Tuva Novotny, Adrian Holmes, Aleks Paunovic, Lilly Krug, Rukiya Bernard, Juliet Sorci și James C. Burns.


În ianuarie 2022, a fost anunțat că Lions Gate Entertainment a achiziționat drepturi de distribuție prin intermediul subsidiarei sale Grindstone Entertainment, cu o dată de lansare programată în mai 2022. Filmul Zero Contact va fi lansat pe 27 mai 2022.


Sinopsis la filmul Zero Contact

Un film produs în 17 țări diferite în întregime virtual în timpul pandemiei globale din 2020.





Distribuție Actori în filmul Zero Contact

Anthony Hopkins, Chris Brochu, Veronica Ferres, Tuva Novotny, Adrian Holmes, Aleks Paunovic, Lilly Krug, Rukiya Bernard, Juliet Sorci, James C. Burns, Linda Darlow, Martin Stenmarck, TJ Kayama, Osman Aboubakr, Angela Kostic, Michael Thomas Wallace

Regizor
Rick Dugdale

Scenarist
Cam Cannon

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
27 Mai 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Zero Contact titlul original

Este filmul Zero Contact pe HBO Max

Din păcate filmul Zero Contact încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Zero Contact pe Netflix?

Din păcate filmul Zero Contact încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Zero Contact

Cu câștigătorul premiului Oscar Anthony Hopkins (Tăcerea mieilor), acest thriller high-tech reimaginează înfricoșător lumea noastră izolată, virtuală. Anthony Hopkins îl interpretează pe Finley Hart, geniul excentric din spatele unui program global de extragere a datelor. La moartea sa, cinci agenți la distanță -- inclusiv fiul lui Finley -- sunt contactați de un misterioasă entitate I.A. să reactiveze inițiativa, ceea ce poate permite călătoria în timp. Pe măsură ce evenimente sinistre au loc la fiecare dintre casele agenților, aceștia trebuie să decidă dacă introducerea parolelor lor va salva lumea... sau o va distruge.


Trailer la filmul "Zero Contact" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii