Header Ads Widget

The Last Mark (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller online "The Last Mark" 2022 cu actorii Alexia Fast, Shawn Doyle și Josh Cruddas. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Last Mark".


Despre filmul The Last Mark

The Last Mark este un film de acțiune, crime și suspans canadian realizat în 2022 și regizat de Reem Morsi după un scenariu adaptat de Cheryl Meyer după o poveste de Bruno Marino. Filmul îi are în distribuție pe actorii Alexia Fast, Shawn Doyle, Josh Cruddas, Bryce Hodgson, Jonas Chernick, Jasmin Geljo, Diane Johnstone și Andre Richards.


Filmul canadian de acțiune și thriller "The Last Mark" este produs de companiile Gearshift Films și High Star Entertainment, și a avut premiera pe data de 25 februarie 2022 limitat în cinematografe și pe 1 martie 2022, filmul a fost lansat în streaming pe internet.


Sinopsis la filmul The Last Mark

După ce o tânără este martoră la o lovitură a mafiei, un asasin experimentat și partenerul său psihopat trebuie să o urmărească înainte ca ea să se ducă la poliție, dar ea se dovedește a fi cel mai greu de ucis.





Distribuție Actori în filmul The Last Mark

Alexia Fast, Shawn Doyle, Josh Cruddas, Bryce Hodgson, Jonas Chernick, Jasmin Geljo, Diane Johnstone, Andre Richards

Regizor
Reem Morsi

Scenarist
Cheryl Meyer

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
1 Martie 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Last Mark titlul original

Este filmul The Last Mark pe HBO Max

Din păcate filmul The Last Mark încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Last Mark pe Netflix?

Din păcate filmul The Last Mark încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Last Mark

Un asasin care se detestă și îmbătrânește, Keele este însărcinat să ucidă un martor care îl poate lega pe el și pe partenerul său psihopat, Palmer, de o crimă recentă. Această execuție de rutină se destramă în timp ce Keele se luptă să își îndeplinească sarcina din cauza unei crize de conștiință. El descoperă rapid că noua sa marcă, Peyton, este cea mai dificilă țintă a carierei sale.


Trailer la filmul "The Last Mark" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii