Header Ads Widget

Swimming with Sharks (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă online "Swimming with Sharks" 2022, cu actorii Kiernan Shipka, Diane Kruger și Donald Sutherland. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Swimming with Sharks".


Despre serialul Swimming with Sharks

Swimming with Sharks este un serial dramă de televiziune american din 2022 cu Kiernan Shipka și Diane Kruger în rolurile principale, inspirat din filmul din 1994 cu același nume. Serialul urmărește o tânără asistentă în centrul unui studio plin de manipulatori și intrigatori - dintre care niciunul nu știe că ea este gata să-i depășească pe toți ceilalți. În alte roluri îi găsim pe actorii Donald Sutherland, Finn Jones, Gerardo Celasco, Erika Alexander, Thomas Dekker, Ross Butler, Kathleen Robertson, Ruby June Arnold și Angel Laketa Moore.


Serialul american dramă "Swimming with Sharks" este produs de companiile Debut Content, Lionsgate Television și Lionsgate, și a avut premiera pe 14 Martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest și apoi pe 15 Aprilie 2022 pe platforma The Roku Channel.


Sinopsis la serialul Swimming with Sharks

O tânără asistentă se află în centrul unui studio plin de manipulatori, intrigatori și intrigi. Dar ce nu știu ei, este că ea este pregătită să-i depășească pe toți.





Actorii principali în distribuția serialului Swimming with Sharks

Kiernan Shipka, Diane Kruger, Donald Sutherland, Finn Jones, Gerardo Celasco, Erika Alexander, Thomas Dekker, Ross Butler, Kathleen Robertson, Ruby June Arnold, Angel Laketa Moore, Danielia Maximillian, Ryan O'Nan, Eve Sigall, Minita Gandhi, Prasad Romijn, Miguel Nájera, Leonardo Nam, Cameron Porras, April Adams, Andrea LeBlanc, Vince DeCosta, Camille Cadarette, Courtlyn Cannan, Camille Montgomery, Ana Rey, Raven Whitley

Regizori: Tucker Gates

Creatori: Kathleen Robertson

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 14 Martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, 15 Aprilie 2022 pe platforma The Roku Channel

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Swimming with Sharks titlul original

Producători: Debut Content, Lionsgate Television, Lionsgate

Distribuitor: The Roku Channel

Țara: America

Este serialul Swimming with Sharks pe HBO Max

Din păcate serialul Swimming with Sharks încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Swimming with Sharks pe Netflix

Din păcate serialul Swimming with Sharks încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Swimming with Sharks

Când Lou Simms (Kiernan Shipka) își începe stagiul la Fountain Pictures, pare o nou-venită naivă la Hollywood, uimită de celebrul CEO al studioului, Joyce Holt (Diane Kruger). Lou se dovedește în curând indispensabilă pentru Joyce, care nu numai că încearcă să-și depășească dinozaurul prădător de șef, ci și să aibă un copil după ani de încercări. Într-adevăr, Lou a făcut cercetări ample despre Joyce și obținerea acestui stagiu nu a fost doar un accident fericit. Pe măsură ce obsesia lui Lou crește, ea va face orice pentru a se apropia de idolul ei, chiar va ucide.



Trailerul filmului serial "Swimming with Sharks" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii