Header Ads Widget

Shark Bait aka Jetski (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Shark Bait" 2022 cu actorii Holly Earl, Jack Trueman și Catherine Hannay. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Shark Bait".


Despre filmul Shark Bait

Shark Bait este un film thriller britanic din 2022, regizat de James Nunn, după un scenariu de Nick Saltrese. În film, un grup de tineri își petrec vacanța de primăvară pe plajele din Mexic. Plecați cu jet-skiurile în larg, li se întâmplă un accident și trebuie să supraviețuiască în apele infestate de rechini. În rolurile principale îi găsim pe actorii Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay, Malachi Pullar-Latchman, Thomas Flynn, Manuel Cauchi, Joshua Takacs și Maxime Durand.


Filmul englez thriller "Shark Bait" este produs de companiile Picaro Films, Checkluck Films și Freebie Films, și va avea premiera pe 13 mai 2022 limitat în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Shark Bait

Un grup de prieteni care se bucură de un weekend fură câteva moto-jet-uri pe care le conduc pe mare, ajungând într-o coliziune frontală îngrozitoare. Ei se luptă să găsească o cale spre acasă cu un prieten grav rănit, în timp ce din apele de dedesubt pândesc prădătorii.





Distribuție Actori în filmul Shark Bait

Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay, Malachi Pullar-Latchman, Thomas Flynn, Manuel Cauchi, Joshua Takacs, Maxime Durand, Milo McDowell, Ludovica Loda, Daniel Casingena, William Erazo Fernández

Regizor
James Nunn

Scenarist
Nick Saltrese

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
13 Mai 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Jetski titlul original

Este filmul Shark Bait pe HBO Max

Din păcate filmul Shark Bait încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Shark Bait pe Netflix?

Din păcate filmul Shark Bait încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Shark Bait

Un grup de tineri aflați în vacanța de primăvară se bucură de călătoria vieții pe plajele cu nisip din Mexic. În timp ce soarele răsare după o noapte de petrecere, ei fură câteva schi-jeturi și alergă spre larg. Dar bravada și deciziile proaste duc la un accident terifiant. Blocați la kilometri de țărm, adevărata groază începe atunci când grupul își dă seama că au plutit în ape infestate de rechini. Fără cale de întoarcere și un prieten sângerând grav, grupul trebuie să-și dea seama rapid cum să supraviețuiască prădătorului care pândește în apele de dedesubt.


Trailer la filmul "Shark Bait" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii