Header Ads Widget

R.M.N. (Film românesc dramă 2022) Trailer și detalii

Film românesc dramă "R.M.N." 2022 cu actorii: Marin Grigore, Judith State și Macrina Barladeanu. Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "R.M.N.".


Despre filmul românesc R.M.N.

R.M.N. este un film românesc dramă regizat de Cristian Mungiu după un scenariu scris de el însuși. În film, Matthias se întoarce din Germania de la muncă în satul său natal cu gândul să-și crească copilul, să aibă grijă de tatăl său rămas singur și să-și revadă iubita din tinerețe.. În rolurile principale îi găsim pe actorii români Marin Grigore, Judith State, Macrina Barladeanu, Orsolya Moldován, Rácz Endre, József Bíró, Ovidiu Crisan, Zoltán Deák, Cerasela Iosifescu și Andrei Finti.


Filmul dramă românesc "R.M.N." este produs de companiile Mobra Films și Why Not Productions și va avea premiera internațională pe 21 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, urmând ca pe 2 Iunie 2022 să aibă avanpremiera la Sala Palatului din București de la ora 19:00. Din 3 iunie va putea fi văzut în toate cinematografele românești.


Sinopsis la filmul R.M.N.

O analiză fără judecăți a forțelor motrice ale comportamentului uman atunci când ne confruntăm cu necunoscutul, a modului în care îl percepem pe celălalt și a modului în care ne raportăm la un viitor neliniștitor.



r.m.n film romanesc 2022


Distribuție Actori în filmul R.M.N.

Marin Grigore, Judith State, Măcrina Bârlădeanu, Orsolya Moldován, Rácz Endre, József Bíró, Ovidiu Crisan, Zoltán Deák, Cerasela Iosifescu, Andrei Finti, Bacs Miklos, Alin Panc, Victor Benderra, Amitha Jayasinghe, Gihan Edirisinghe, Nuwan Karunarathna, Kovacs Levente Jr., Varga Csilla, Orban Attila, Boros-Piroska Klara, András Hatházi, Lucian Ifrim, Mark Edward Blenyesi, Fekete Beata, Szucs Tamas, Nagy Csilla, Szabo Andras-Botond, Axel Moustache, Rares Hontzu, Stefan Statnic, Carla Todoran, Maria Dragus, Gheorghe Ifrim, Ecaterina Ladin

Regizor: Cristian Mungiu

Scenariu: Cristian Mungiu

Genul filmului: Dramă, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională: 21 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes

Premiera în România: 2 Iunie 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc R.M.N. pe HBO Max

Din păcate filmul românesc R.M.N. încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.


Este filmul românesc R.M.N. pe Netflix

Din păcate filmul românesc R.M.N. încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc R.M.N.

În preajma Crăciunului, Matthias se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan preocupat de copilul care crește fără el (Rudi), de tatăl lui rămas singur (Otto) și de iubita lui din tinerețe pe care arde sa o revadă (Csilla). Își dorește să se implice mai mult în educația băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) și să-l dezbare de spaimele nedeslușite care l-au cuprins. Când la fabrica de care se îngrijește Csilla sunt angajați muncitori străini, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă și pe adulți, iar frustrările, conflictele și pulsiunile irump la suprafață prin pojghița subțire de aparentă înțelegere și calm.

O poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl surprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm cu toții astăzi la un viitor neliniștitor.



Trailer online la filmul românesc R.M.N. 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii