Header Ads Widget

Minions: The Rise of Gru (Film animație 2022) Trailer și Detalii

Film animație și comedie online "Minions: The Rise of Gru" 2022 cu actorii Steve Carell, Michelle Yeoh și Jean-Claude Van Damme. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Minions: The Rise of Gru".


Despre filmul Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru (cunoscut și sub numele de Minions 2) este un film american de comedie animată pe computer, produs de Illumination și distribuit de Universal Pictures. Este continuarea prequelului spin-off Minions (2015) și a cincea intrare în general în franciza Despicable Me. Regizat de Kyle Balda împreună cu Brad Ableson și Jonathan del Val ca co-regizori, filmul vede revenirea lui Steve Carell în rolul lui Gru și Pierre Coffin în rolul Minions, alături de Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, RZA, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo, Russell Brand, Julie Andrews și Alan Arkin.


Filmul animat Minions: The Rise of Gru va avea premiera la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy pe 13 iunie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 1 iulie de către Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Minions: The Rise of Gru

Povestea nespusă a visului unui copil de doisprezece ani de a deveni cel mai mare super răufăcător din lume.





Distribuție Actori în filmul Minions: The Rise of Gru

Steve Carell, Pierre Coffin, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo, Russell Brand, Julie Andrews, Alan Arkin, RZA

Regizor
Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val

Scenarist
Brian Lynch, Matthew Fogel, Cinco Paul

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
13 iunie 2022 la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy, 1 iulie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Minions: The Rise of Gru titlul original, Minions 2 titlul alternativ

Este filmul Minions: The Rise of Gru pe HBO Max

Din păcate filmul Minions: The Rise of Gru încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Minions: The Rise of Gru pe Netflix?

Din păcate filmul Minions: The Rise of Gru încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Minions: The Rise of Gru

Amplasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor.

Nu merge prea bine, iar lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul lui Kevin, Stuart, Bob, Otto și ceilalți Minioni și se găsește brusc inamicul de moarte al vârfului răului. Pe fugă, Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare, Wild Knuckles însuși, și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.


Trailer la filmul "Minions: The Rise of Gru" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii