Header Ads Widget

Joe vs. Carole (Serial biografic 2022) trailer și detalii

Serial biografic online "Joe vs. Carole" 2022, cu actorii Kate McKinnon, John Cameron Mitchell și Brian Van Holt. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Joe vs. Carole".


Despre serialul Joe vs. Carole

Joe vs. Carole este un serial limitat american dramă cu actorii John Cameron Mitchell, Kate McKinnon, Kyle MacLachlan, Dean Winters, Brian Van Holt, William Fichtner, Nat Wolff, Sam Keeley, Lex Mayson, Joel Marsh Garland, Marlo Kelly, Kenneth Radley și Aliandra Calabrese ]n rolurile principale. Creat de Etan Frankel, serialul a început să fie difuzat pe Peacock pe 3 martie 2022.


Serialul se bazează pe cel de-al doilea sezon al podcastului Wondery's Over My Dead Body, intitulat Joe Exotic: Tiger King (înainte de a fi retitrat Joe vs. Carole), și urmărește cazul penal al lui Joe Exotic, un îngrijitor de grădină zoologică care a fost condamnat pentru crimă. Serialul a primit recenzii negative la lansare.


Sinopsis la serialul Joe vs. Carole

Carole Baskin, o salvatoare de feline mari, își propune să pună capăt expozițiilor cu animale ale operatorului de grădini zoologice de pe marginea drumului Joe Exotic și a afacerilor de creștere a puilor de animale, incitând la o ceartă amară de 10 ani care le amenință ambele mijloace de trai.





Actorii principali în distribuția serialului Joe vs. Carole

Kate McKinnon, John Cameron Mitchell, Brian Van Holt, Sam Keeley, Kyle MacLachlan, Marlo Kelly, Shareena Clanton, Lex Mayson, Anthony J. Sharpe, Nat Wolff, Kenneth Radley, Jenna Owen, Carie Kawa, Fiona Press, Benedict Hardie, Alexandra Jensen, Dean Winters, Joel Marsh Garland, Will McNeill, Damien Garvey, Nic English, Caroline Brazier, Tom Rodgers, Angie Milliken, William Fichtner, Aliandra Calabrese, David E. Woodley, Robert Newman, Nicola Stewart, Daniel Reader, Ryan Wahanga, Yasmin Kassim, Rowan Chapman, Ash Harris, Jason Stojanovski

Regizori: Justin Tipping, Natalie Bailey

Creatori: Etan Frankel

Genul filmului serial: Biografic, Comedie, Crime, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 3 Martie 2022 pe platforma Peacock

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Joe vs. Carole titlul original, Joe Exotic titlu alternativ

Producători: Universal Content Productions, Wondery

Distribuitor: Peacock

Țara: America

Este serialul Joe vs. Carole pe HBO Max

Din păcate serialul Joe vs. Carole încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Joe vs. Carole pe Netflix

Din păcate serialul Joe vs. Carole încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Joe vs. Carole

Bazat pe podcastul Wondery „Joe Exotic”, serialul limitat se va concentra pe Carole Baskin, o pasionată de feline mari, care află că colegul iubitor de animale exotice Joe „Exotic” Schreibvogel își crește și își folosește feline mari pentru profit. Ea își propune să închidă afacerea lui, incitând o rivalitate în creștere rapidă. Dar Carole are un trecut al ei în carouri și când ghearele ies, Joe nu se va opri de la nimic pentru a dezvălui ceea ce el vede ca fiind ipocrizia ei. Rezultatele se dovedesc periculoase.



Trailerul filmului serial "Joe vs. Carole" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii