Header Ads Widget

Gatlopp (Film comedie horror 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie horror online "Gatlopp" 2022 cu actorii Jim Mahoney, Emmy Raver-Lampman și Jon Bass. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Gatlopp: Hell of a Game".


Despre filmul Gatlopp

Gatlopp este un film comedie de groază american, regizat de Alberto Belli după un scenariu scris de Jim Mahoney. În film, un grup de prieteni se reunesc după un deceniu în care nu s-au mai văzut și după ce iau la bord prea mult, încep să joace un joc supranatural care îi va face să reia legăturile de prietenie dintre ei pentru a reuși să termine jocul până dimineața. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jim Mahoney, Emmy Raver-Lampman, Jon Bass, Sarunas J. Jackson, Shelley Hennig, John Ales, Amy Davidson, Patricia Belcher și Nancy Linehan Charles.


Filmul american comedie horror "Gatlopp" este o producție a companiilor Tea Shop Productions, American Pantheon și Particular Crowd, și urmează să fie lansat pe 16 iunie 2022 de către XYZ Films în America în streaming pe internet.


Sinopsis la filmul Gatlopp

Un grup de prieteni se reunesc pentru o seară după ce unul dintre ei divorțează. Cum a trecut aproape un deceniu de când au fost ultima oară împreună, devenind nostalgici, ei decid să joace un joc de băutură. Dar acesta nu este un joc obișnuit; dacă nu se unesc pentru a-și confrunta trecutul, vor fi forțați să joace jocul pentru eternitate.





Distribuție Actori în filmul Gatlopp

Jim Mahoney, Emmy Raver-Lampman, Jon Bass, Sarunas J. Jackson, Shelley Hennig, John Ales, Amy Davidson, Patricia Belcher, Nancy Linehan Charles, Kate Cobb, Menik Gooneratne, Jeff Meacham, Casey Mills, Jeffrey Larson, Ryan Q. Tran

Regizor
Alberto Belli

Scenarist
Jim Mahoney

Genul filmului
Comedie, Horror, Filme 2022

Data de lansare
16 Iunie 2022 în America în streaming pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Gatlopp titlul original, Gatlopp: Hell of a Game titlu alternativ

Este filmul Gatlopp pe HBO Max

Din păcate filmul Gatlopp încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Gatlopp pe Netflix?

Din păcate filmul Gatlopp încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Gatlopp

Un grup de prieteni vechi se reunește pentru o seară nostalgică de distracție și jocuri după un deceniu de distanță. După prea multe pahare, ei decid să joace un joc de băutură, dar se dezvăluie rapid că acest joc vine cu mize supranaturale. Nenorocirea duce la haos, iar grupul își dă seama că, dacă nu pot crea din nou o legătură de prietenie între ei pentru a câștiga jocul până la răsărit, vor fi forțați să joace pentru eternitate - în iad.


Trailer la filmul "Gatlopp" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii