Header Ads Widget

Deinfluencer (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror online "Deinfluencer" 2022 cu actorii Simon Phillips, Anne-Carolyne Binette și Caylin Turner. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Deinfluencer".


Despre filmul Deinfluencer

Deinfluencer este un film canadian de groază și suspans scris și regizat de Jamie Bailey. În rolurile principale îi găsim pe actorii Simon Phillips, Anne-Carolyne Binette, Caylin Turner, Marie Luciani-Grimaldi și Iyore Edegbe.


Filmul canadian horror "Deinfluencer" este produs de companiile Dystopian Films, FilmCore și JD Bailey Productions și va avea premiera pe 1 octombrie 2022, fiind distribuit în toate formatele de Black Mandala.


Sinopsis la filmul Deinfluencer

O majoretă este prinsă și închisă și făcută să treacă prin provocările de pe rețelele sociale pentru un răpitor aparent motivat - dar dorește el mai mult decât îi spune?





Distribuție Actori în filmul Deinfluencer

Simon Phillips, Anne-Carolyne Binette, Caylin Turner, Marie Luciani-Grimaldi, Iyore Edegbe

Regizor
Jamie Bailey

Scenarist
Jamie Bailey

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
1 Octombrie 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Deinfluencer titlul original

Este filmul Deinfluencer pe HBO Max

Din păcate filmul Deinfluencer încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Deinfluencer pe Netflix?

Din păcate filmul Deinfluencer încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Deinfluencer

Influencera social media Kelly demonstrează că pune mai multă valoare în rețelele sociale decât în lumea reală și este răpită și torturată dacă nu atinge anumite ținte de pe rețele sociale. Poliția se întrece contra cronometru pentru a-i descoperi locația înainte ca pedepsele ei să o omoare.


Trailer la filmul "Deinfluencer" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii