Header Ads Widget

Cryo (Film thriller sf 2022) Trailer și Detalii

Film thriller sf online "Cryo" 2022 cu actorii Jyllian Petrie, Emily Marie Palmer și Mason D. Davis. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Cryo".


Despre filmul Cryo

Cryo este un film de groază științifico-fantastic din 2022 despre un criminal misterios care urmărește oamenii de știință într-o unitate de crio somn. Regizat de Barrett Burgin după un scenariu scris împreună cu Mason D. Davis, filmul îi are în rolurile principale pe actorii Jyllian Petrie, Emily Marie Palmer, Mason D. Davis, Curt Doussett, Morgan Gunter și Michael Flynn.


Filmul american horror sf "Cryo" este produs de companiile Westin Cross și Matthew Siemers și va fi lansat în cinematografele americane în locații limitate de Saban Films pe 24 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Cryo

Într-un laborator subteran, cinci oameni de știință se trezesc din criosomn fără a-și aminti cine sunt sau cât timp au dormit. Curând își dau seama un lucru șocant: un ucigaș îi vânează acolo jos și poate chiar să se ascunde printre ei.





Distribuție Actori în filmul Cryo

Jyllian Petrie, Emily Marie Palmer, Mason D. Davis, Curt Doussett, Morgan Gunter, Michael Flynn

Regizor
Barrett Burgin

Scenarist
Barrett Burgin, Mason D. Davis

Genul filmului
Mister, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
24 Iunie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Cryo titlul original

Este filmul Cryo pe HBO Max

Din păcate filmul Cryo încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Cryo pe Netflix?

Din păcate filmul Cryo încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cryo

Uneori adevăratul coșmar este să fii treaz. Cinci oameni de știință se trezesc dintr-un somn criogenic și se trezesc prinși într-un laborator subteran. Fără nicio amintire despre cine sunt sau cât timp au dormit, încep să realizeze că ar fi putut fi parte dintr-un experiment științific care a mers prost. După o serie de evenimente ciudate, oamenii de știință se trezesc vânați. Ei nu știu cine îi vânează sau din ce motiv, dar oamenii de știință încep să bănuiască că unul dintre ei ar putea fi ucigașul.


Trailer la filmul "Cryo" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii