Header Ads Widget

Bob's Burgers: Filmul (Film animație 2022) The Bob's Burgers Movie Trailer și Detalii

Film animație și comedie online "Bob's Burgers: Filmul" 2022 cu actorii H. Jon Benjamin, Dan Mintz și Eugene Mirman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Bob's Burgers Movie".


Despre filmul Bob's Burgers: Filmul

Bob's Burgers: Filmul (original The Bob's Burgers Movie) este un film de comedie muzicală animată american bazat pe serialul de televiziune animat Bob's Burgers, creat de Loren Bouchard, care a co-scris, co-produs și regizat debutul său în regie cu Bernard Derriman. Distribuția originală a vocilor din serial reia rolurile în film, inclusiv H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, John Roberts și Kristen Schaal, alături de Zach Galifianakis și Kevin Kline.


Filmul american de animație "Bob's Burgers: Filmul" este programat să fie lansat în cinematografe de 20th Century Studios în Statele Unite pe 27 mai 2022, după întârzierile anterioare de aproape doi ani din cauza pandemiei de COVID-19.


Sinopsis la filmul Bob's Burgers: Filmul

Familia Belcher încearcă să salveze restaurantul de la închidere când se formează o gaură mare în fața lui, în timp ce copiii încearcă să rezolve un mister care ar putea salva restaurantul familiei lor.





Distribuție Actori în filmul Bob's Burgers: Filmul

H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, John Roberts, Kristen Schaal, Zach Galifianakis, Kevin Kline, David Wain, Sam Seder, Aziz Ansari, David Herman, Gary Cole, Brian Huskey, Jenny Slate, Ron Lynch, Stephanie Beatriz

Regizor
Loren Bouchard, Bernard Derriman

Scenarist
Loren Bouchard, Jim Dauterive, Nora Smith

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
27 Mai 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Bob's Burgers Movie titlul original, Bob's Burgers: Filmul titlul în română

Este filmul Bob's Burgers: Filmul pe HBO Max

Din păcate filmul Bob's Burgers: Filmul încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Bob's Burgers: Filmul pe Netflix?

Din păcate filmul Bob's Burgers: Filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Bob's Burgers: Filmul

„Bob's Burgers: Filmul” este un film de comedie-mister-aventură muzical, animat pentru cinematograf, bazat pe serialul de lungă durată, câștigător al premiului Emmy. Povestea începe când o conductă de apă ruptă creează o gaurăă enormă chiar în fața restaurantului Bob's Burgers, blocând intrarea pe termen nelimitat și stricând planurile familiei Belcher pentru o vară reușită. În timp ce Bob și Linda se luptă să mențină afacerea pe linia de plutire, copiii încearcă să rezolve un mister care ar putea salva restaurantul familiei lor. Pe măsură ce pericolele cresc, acești amărâți îi ajută pe alții, își găsesc speranța și luptă să se întoarcă în spatele tejghelei, unde le este locul.


Trailer la filmul "Bob's Burgers: Filmul" 2022 The Bob's Burgers Movie


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii