Header Ads Widget

Beast (Film horror 2022) Bestia Trailer subtitrat și Detalii

Film de aventuri horror online "Bestia" 2022 cu actorii Idris Elba, Sharlto Copley și Leah Jeffries. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Beast".


Despre filmul Beast / Bestia

Bestia / Beast este un film thriller de supraviețuire american din 2022 regizat de Baltasar Kormákur după un scenariu scris de Ryan Engle, bazat pe o poveste a lui Jaime Primak Sullivan. Filmul urmărește un tată și cele două fiice ale sale adolescente care se trezesc vânați de un leu care intenționează să demonstreze că Savanna are un singur prădător. În rolurile principale îi găsim pe actorii Idris Elba, Sharlto Copley, Leah Jeffries, Iyana Halley, Mel Jarnson, Amara Miller, Dorian Hedgewood, Damon Burtley, Hudson Anne-Black și Billy Gallagher.


Filmul american thriller "Bestia / Beast" este produs de companiile RVK Studios, Universal Pictures și Will Packer Productions, și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 19 august 2022, de către Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Beast / Bestia

Un soț proaspăt văduv se întoarce în Africa de Sud, unde și-a cunoscut soția pentru prima dată, într-o călătorie planificată de mult cu fetele sale într-o rezervație de vânătoare administrată de un vechi prieten de familie și coleg biolog al vieții sălbatice. Curând, însă, un leu feroce, vânător de oameni, începe să-i pândească.





Distribuție Actori în filmul Beast / Bestia

Idris Elba, Sharlto Copley, Leah Jeffries, Iyana Halley, Mel Jarnson, Amara Miller, Dorian Hedgewood, Damon Burtley, Hudson Anne-Black, Billy Gallagher, Kate Grisley, Travis Lemrick, Robby MacIsaac

Regizor
Baltasar Kormákur

Scenarist
Ryan Engle

Genul filmului
Aventuri, Dramă, Horror, Filme 2022

Data de lansare
19 August 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Beast titlul original, Bestia titlil în română

Este filmul Beast / Bestia pe HBO Max

Din păcate filmul Beast încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Beast / Bestia pe Netflix?

Din păcate filmul Beast încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Beast / Bestia

Idris Elba (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad) joacă într-un nou thriller palpitant despre un tată și cele două fiice ale sale adolescente care se trezesc vânați de un leu care intenționează să demonstreze că savana are doar un singur prădător de vârf. Elba îl interpretează pe Dr. Nate Daniels, un soț proaspăt văduv care se întoarce în Africa de Sud, unde și-a cunoscut soția, într-o călătorie de mult planificată împreună cu fiicele lor la o rezervație administrată de Martin Battles (Sharlto Copley, seria Russian Doll, Maleficent), un vechi prieten de familie și biolog al vieții sălbatice. Dar ceea ce începe ca o călătorie de vindecare se transformă treptat într-o luptă înfricoșătoare pentru supraviețuire, când un leu, un supraviețuitor al braconierilor însetați de sânge, care acum îi vede pe toți oamenii ca pe inamici, începe să-i pândească.


Trailer la filmul "Beast / Bestia" 2022



Trailer subtitrat la filmul "Beast / Bestia" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii