Header Ads Widget

The Nameless Days (Film horror 2022)Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "The Nameless Days" 2022 cu actorii Alejandro Akara, Ally Ioannides și Charles Halford. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Nameless Days".


Despre filmul The Nameless Days

The Nameless Days este un film de groază, mister și thriller american din 2022, regizat și scris de Andrew Mecham și Matthew Whedon. În film, un tânăr imigrant și sora lui însărcinată încearcă să treacă granița SUA, dar sun atacați și despărțiți de un spirit demonic. În rolurile principale îi găsim pe actorii Alejandro Akara, Ally Ioannides, Charles Halford, Ambyr Mishelle, Andrew Roach, Trey Warner, Ashley Marian Ramos și Ali Kinkade.


Filmul american "The Nameless Days" este produs de compania Vertical Entertainment și a avut premiera în America pe 1 Aprilie 2022 pe internet și limitat în cinematografe.


Sinopsis la filmul The Nameless Days

La granița dintre Statele Unite și Mexic, o dată la 20 de ani, există zile pe care localnicii le numesc atemporalitate. În acest moment zeii, cărora triburile Maya antice le făceau sacrificii, coboară pe pământ pentru a lua suflete omenești.





Distribuție Actori în filmul The Nameless Days

Alejandro Akara, Ally Ioannides, Charles Halford, Ambyr Mishelle, Andrew Roach, Trey Warner, Ashley Marian Ramos, Ali Kinkade, Jeff Dickamore, Sila Agavale, Julio Lazarte, Kent Richards

Regizor
Andrew Mecham, Matthew Whedon

Scenarist
Andrew Mecham, Matthew Whedon

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
1 Aprilie 2022 în cinematografele din Statele Unite și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Nameless Days titlul original

Este filmul The Nameless Days pe HBO Max

Din păcate filmul The Nameless Days încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Nameless Days pe Netflix?

Din păcate filmul The Nameless Days încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Nameless Days

Tânărul imigrant Rahui și sora lui însărcinată sunt atacați și despărțiți de un spirit demonic în timp ce pornesc într-o călătorie periculoasă peste granița SUA. Rănit, dar hotărât să supraviețuiască, Rahui trebuie să-și salveze sora înainte ca demonul să ia singurul lucru care i-a fost refuzat în viață: un copil.


Trailer la filmul "The Nameless Days" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii