Header Ads Widget

Îmbietorul Eden (Serial acțiune Netflix 2022) Bienvenidos a Edén trailer și detalii

Serial Netflix de acțiune și thriller spaniol "Îmbietorul Eden" 2022, cu actorii Begoña Vargas, Amaia Salamanca și Berta Vázquez. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Bienvenidos a Edén".


Despre serialul Netflix, Îmbietorul Eden

Îmbietorul Eden (în spaniolă: Bienvenidos a Edén) este un serial de televiziune thriller acțiune spaniol creat de Joaquín Górriz și Guillermo López Sánchez pentru Netflix. Serialul este regizat de Daniel Benmayor și Menna Fité și îi are în rolurile principale pe actorii Begoña Vargas, Amaia Salamanca, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Sergio Momo, Ana Wagener, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez, Albert Baró și Blanca Romero.


Serialul de acțiune spaniol "Îmbietorul Eden" este produs de compania Brutal Media și este programat să aibă premiera în România pe data de 6 mai 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis serial Îmbietorul Eden

Zoa este invitată împreună cu încă patru tineri la o petrecere exclusivistă pe o insulă secretă. Lucrurile nu ies așa cum era de așteptat.




Actorii principali ai serialului Îmbietorul Eden

Begoña Vargas, Amaia Salamanca, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Sergio Momo, Ana Wagener, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez, Albert Baró, Blanca Romero, César Mateo, Claudia Trujillo, Guillermo Pfening, Alex Pastrana, Berta Castañé, Tomás Aguilera, Ana Mena


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Daniel Benmayor, Menna Fité

Creatori: Joaquín Górriz, Guillermo López Sánchez

Genul filmului serial: Acțiune, Thriller, Mister, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 6 Mai 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 6 Mai 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Bienvenidos a Edén titlul original, Welcome to Eden titlul în engleză

Producători: Brutal Media

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Spania

Este serialul Îmbietorul Eden pe Netflix?

Da, serialul "Îmbietorul Eden" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat începând cu 6 Mai 2022 aici pe Netflix România.


Descriere serial Îmbietorul Eden:

Ești fericit? Cu această întrebare, Zoa și alți patru tineri atrăgători, foarte activi pe rețelele de socializare, sunt invitați la cea mai exclusivistă petrecere din istorie pe o insulă secretă, organizată de brandul unei noi băuturi. Ceea ce începe ca o călătorie interesantă va deveni în curând călătoria vieții lor. Dar paradisul nu este chiar ceea ce pare.


Trailer la serialul Îmbietorul Eden

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune și thriller Îmbietorul Eden (2022) Bienvenidos a Edén, produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii