Header Ads Widget

What About Love (Film romantic 2023) Trailer și Detalii

Film de dragoste online "What About Love" 2023 cu actorii Sharon Stone, Andy Garcia și Marielle Jaffe. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "What About Love".


Despre filmul What About Love

What About Love este un film american de dragoste și dramă regizat de Klaus Menzel și scris împreună cu Douglas Day Stewart. Filmul este o coproducție italiană, spaniolă, română și americană și a fost filmat în România. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Sharon Stone și Andy Garcia, alături de Marielle Jaffe, Jose Coronado, Maia Morgenstern și Radu Iacoban.


Filmul "What About Love" este produs de companiile Quality Films, Accident Films, Gondola Films, Katsize Films, Rex Media și este programat să aibă premiera în America pe 14 februarie 2023.


Sinopsis la filmul What About Love

Doi tineri îndrăgostiți schimbă viața părinților lor pentru totdeauna atunci când părinții învață din experiența plină de bucurie a copiilor lor și își permit să-și găsească din nou dragostea.





Distribuție Actori în filmul What About Love

Sharon Stone, Andy Garcia, Marielle Jaffe, Jose Coronado, Maia Morgenstern, Radu Iacoban, Rosabell Laurenti Sellers, Kamaliya, Sara Lazzaro, Miguel Ángel Muñoz, Kameron Hood, Caroline Morahan, Roan Joseph Bronstein, Corneliu Ulici, Nitsa Benchetrit, Ferran Rañé, Alba Brunet, Ioan Ionescu

Regizor
Klaus Menzel

Scenarist
Klaus Menzel, Douglas Day Stewart

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
14 Februarie 2023 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
What About Love titlul în engleză, The Accident titlu alternativ

Este filmul What About Love pe Netflix?

Din păcate filmul What About Love încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului What About Love

Doi tineri, oarecum precauți față de dragoste, petrec împreună o vară în Europa realizând un film despre atitudinea oamenilor față de iubire. Tanner și Christian își dau seama că își filmează de fapt propria poveste de dragoste, dar nu au idee că filmul lor îi va salva în cele din urmă viața lui Christian după ce tragedia îi lovește pe amândoi.


Trailer la filmul dramă romantică "What About Love" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii