Header Ads Widget

Under the Banner of Heaven (Serial Hulu 2022) trailer și detalii

Serial dramă "Under the Banner of Heaven" 2022, cu actorii Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones și Sam Worthington. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Under the Banner of Heaven".


Despre serialul Under the Banner of Heaven

Under the Banner of Heaven este serial mini serie de televiziune american, bazat pe cartea de non-ficțiune cu același nume a lui Jon Krakauer. Este adaptat de scenaristul Dustin Lance Black și regizat de David Mackenzie. Serialul îi are în rolurile principale pe actorii Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle și Gil Birmingham.


Serialul Under the Banner of Heaven este produs de companiile FXP, Aggregate Films, Imagine Television și 20th Television, și îi are ca producători executivi pe Jason Bateman și Ron Howard. Serialul va avea premiera pe 28 aprilie 2022 pe FX Network și Hulu, și va fi preluat și de Disney Platform Distribution.


Sinopsis la serialul Under the Banner of Heaven

La zece ani de la evenimentele din Războiul Stelelor: Episodul III – Răzbunarea Sith (2005), Under the Banner of Heaven îl veghează pe Luke Skywalker pe Tatooine, când se trezește că se îmbarcă într-o „aventură fulminantă”.





Actorii principali în distribuția serialului Under the Banner of Heaven

Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Rohan Mead, Beau McHattie, Scott Michael Campbell, Taylor St. Pierre, Nicholas Carella, Scott Olynek, Emily James, Alayna Edwards, Wyatt Russell, Sophia Fabris, Tyner Rushing, Zachary Ray Sherman, Denise Gough, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat, Christopher Heyerdahl, Hannah Galway, Michael Lipka, Laurent Pitre, Vanessa Holmes, Olivia Collier, Abelynne Langille, Madeleine Murphy-Northcott

Regizori: David Mackenzie

Creatori: Dustin Lance Black

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 28 aprilie 2022 pe FX

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre premiera serialului în România

Cunoscut și ca: Under the Banner of Heaven titlul original

Producători: FXP, Aggregate Films, Imagine Television, 20th Television

Distribuitor: Hulu și FX Network

Țara: SUA

Este serialul Under the Banner of Heaven pe HBO Max

Din păcate serialul Under the Banner of Heaven încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Under the Banner of Heaven pe Netflix

Din păcate serialul Under the Banner of Heaven încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Under the Banner of Heaven

Serialul se concentrează pe doi frați care au ucis soția și fiica fratelui lor mai mic. Ucigașii au susținut că acționau la ordinele lui Dumnezeu, în concordanță cu interpretarea lor a unei interpretări fundamentaliste care se întoarce la formarea mormonismului. Frații erau membri ai unui grup divizat numit Școala Profeților, care a aderat la principiile originale ale credinței, care includeau poligamia și credința că adevărații credincioși puteau vorbi direct cu Dumnezeu. Acestea s-au înrădăcinat pe măsură ce credința a devenit o atracție generală, dar frații rămân convinși că ascultau porunca lui Dumnezeu atunci când au comis crima odioasă.



Trailerul filmului serial de acțiune "Under the Banner of Heaven" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii