Header Ads Widget

Mama (Film horror 2022) Umma Trailer și Detalii

Film horror online "Mama" 2022 cu actorii Sandra Oh, Odeya Rush și Dermot Mulroney. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Umma".


Despre filmul Mama

Mama / Umma este un film american de groază supranatural, scris și regizat de Iris K. Shim. În rolurile principale îi găsim pe actorii Sandra Oh, Fivel Stewart, Dermot Mulroney, Odeya Rush, MeeWha Alana Lee și Tom Yi. Sam Raimi este producător al filmului.


Filmul "Mama / Umma" este produs de companiile Stage 6 Films, Raimi Productions și Starlight Media și este programat să fie lansat pe 18 martie 2022, de către Sony Pictures Releasing.


Sinopsis la filmul Mama

Amanda și fiica ei duc o viață liniștită la o fermă americană, dar când rămășițele mamei ei înstrăinate ajung din Coreea, Amanda devine bântuită de teama de a se transforma în propria ei mamă.





Distribuție Actori în filmul Mama

Sandra Oh, Odeya Rush, Dermot Mulroney, Fivel Stewart, MeeWha Alana Lee, Tom Yi, Danielle K. Golden, Hana Marie Kim, Mark Kirksey

Regizor
Iris K. Shim

Scenarist
Iris K. Shim

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
18 martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Umma titlul în engleză

Este filmul Mama pe Netflix?

Din păcate filmul Mama / Umma încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Mama

O imigrantă coreeană, Amanda, și fiica ei locuiesc într-o fermă rurală, crescând albine și trăind fără tehnologie modernă. Când Amanda primește cenușa incinerată a mamei ei înstrăinate, ea dezlănțuie un spirit vicios care intenționează să-i ia trupul pentru sine.


Trailer la filmul horror "Umma" 2022 Mama


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii