Header Ads Widget

Tethered (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și mister online "Tethered" 2022 cu actorii Alexandra Paul, Kareem Ferguson și Brody Bett. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Tethered".


Despre filmul Tethered

Tethered este un film de groază, dramă și mister american din 2022 regizat de Daniel Robinette după un scenariu de Aaron Sorgius. În rolurile principale îi găsim pe actorii Alexandra Paul, Kareem Ferguson, Brody Bett, Chris Demm și Jared Laufree.


Filmul Tethered este produs de compania 4 Leagues Media și este programat să fie lansat în cinematografe și VOD în America pe data de 18 martie 2022 de către Gravitas Ventures.


Sinopsis la filmul Tethered

În filmul plasat la kilometri de civilizație, un adolescent orb și vânătorul cu care se împrietenește sunt chinuiți de o creatură misterioasă care pândește în pădure.





Distribuție Actori în filmul Tethered

Alexandra Paul, Kareem Ferguson, Brody Bett, Chris Demm, Jared Laufree

Regizor
Daniel Robinette

Scenarist
Aaron Sorgius

Genul filmului
Dramă, Horror, Mister, Filme 2022

Data de lansare
18 Martie 2022 în cinematografe și VOD în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Tethered titlul original

Este filmul Tethered pe HBO Max

Din păcate filmul Tethered încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Tethered pe Netflix?

Din păcate filmul Tethered încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Tethered

În pădurea îndepărtată din Carolina de Nord, un adolescent orb pe nume Solomon trăiește singur în izolare totală. În ciuda deficienței sale, Solomon este capabil să navigheze în împrejurimi legând o frânghie lungă în jurul taliei lui, care rămâne legată de cabana în care locuiește. Înarmat doar cu legătura lui, Solomon supraviețuiește pescuind, găsind hrană și prinzând animale mici pentru a mânca. Singura lui stimulare este un mesaj înregistrat pe bandă care conține trei reguli misterioase: Prima regulă: Când vânezi sau cauți, fă-o pentru doi - unul pentru pădure și unul pentru tine. A doua regulă: Când voința ta aproape că a dispărut și ai chef să renunți, găsește-ți mângâiere cântând cântecul nostru. A treia regulă: Nu trebuie să renunți niciodată la frânghie.


Trailer la filmul de groază "Tethered" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii