Header Ads Widget

Slow Horses (Serial Apple TV 2022) trailer și detalii

Serial dramă și thriller "Slow Horses" 2022, cu actorii Gary Oldman, Olivia Cooke și Jonathan Pryce. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Slow Horses".


Despre serialul Slow Horses

Slow Horses este un serial de televiziune thriller de spionaj bazat pe romanul cu același nume al lui Mick Herron. Serialul este regizat de James Hawes după povestea lui Mick Herron și scenariul lui Will Smith. În rolurile principale îi avem pe actorii Gary Oldman, Olivia Cooke, Jonathan Pryce, Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Antonio Aakeel, Sam Hazeldine și Rosalind Eleazar.


Serialul americano-britanic Slow Horses este produs de companiile See-Saw Films și Pretty Pictures, iar primul sezon format din 6 episoade este programat să aibă premiera pe Apple TV+ pe 1 aprilie 2022.


Sinopsis la serialul Slow Horses

Serialul urmărește o echipă de agenți de informații britanici care servesc într-un departament nasol al MI5 din cauza greșelilor care le-au pus capăt carierei. Ei sunt conduși de liderul lor genial, dar irascibil, faimosul Jackson Lamb.





Actorii principali în distribuția serialului Slow Horses

Gary Oldman, Olivia Cooke, Jonathan Pryce, Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Antonio Aakeel, Sam Hazeldine, Rosalind Eleazar, Chris Reilly, Dustin Demri-Burns, Christopher Chung, Joey Ansah, Brian Vernel, Stephen Walters, Freddie Fox, Antonio Aakeel, Lesley Harcourt, Bally Gill, Paul O'Kelly, Sabine Kviste, Isla Gie, Edmund Kingsley, Susan Fordham, Charlotte Pyke, Jimmy Walker

Regizori: James Hawes

Creatori: Will Smith

Genul filmului serial: Dramă, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 5 episoade

Data de lansare serial: 15 aprilie 2022 pe Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre premiera serialului în România

Cunoscut și ca: Slow Horses titlul original

Producători: See-Saw Films, Pretty Pictures

Distribuitor: Apple TV

Țara: SUA, Marea Britanie

Este serialul Slow Horses pe HBO Max

Din păcate serialul Slow Horses încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Slow Horses pe Netflix

Din păcate serialul Slow Horses încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Slow Horses

După o misiune de instruire greșită și jenantă în public, agentul britanic MI5 River Cartwright este exilat în Slough House, un purgatoriu administrativ pentru cei pedepsiți de serviciu. Cunoscuți ca niște cai lenți, Cartwright și colegii săi angajați trebuie să îndure sarcini plictisitoare, de mutare a documentelor și pe șeful lor mizerabil, Jackson Lamb, care se așteaptă ca ei să renunțe după atâta plictiseală și frustrare. Viața în Slough House este definită de corvoadă până când caii lenți devin implicați într-o manieră periculoasă.



Trailerul filmului serial thriller "Slow Horses" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii