Header Ads Widget

Sin Eater (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Sin Eater" 2022 cu actorii Jessie Nerud, Danny Bohnen și Scotty Bohnen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sin Eater".


Despre filmul Sin Eater

Sin Eater este un film de groază și thriller american din 2022 scris și regizat de Carmelo Chimera după o poveste de Nicholas Chimera și Robert O'Neal și inspirat de folclorul înfiorător Sin Eater. În rolurile principale îi găsim pe actorii Jessie Nerud, Danny Bohnen, Scotty Bohnen, Bill Moseley, Scott Moore, Gretchen Ho, Jason Potter și Jeremy Cumrine.


Filmul Sin Eater este produs de companiile Blood Brothers Productions și Cult Classic Horror și este programat să fie lansat în America pe data de 25 martie 2022 de către Indican Pictures.


Sinopsis la filmul Sin Eater

Când o femeie fuge din trecutul ei suferă o rănire teribilă, ea rămâne blocată într-un oraș cu un secret întunecat. Pe măsură ce fenomenele bizare se intensifică și fără nimeni în care să aibă încredere, ea va trebui să-și înfrunte demonii interiori înainte ca unul real să-i ia sufletul.





Distribuție Actori în filmul Sin Eater

Jessie Nerud, Danny Bohnen, Scotty Bohnen, Bill Moseley, Scott Moore, Gretchen Ho, Jason Potter, Jeremy Cumrine, John Crockett, Michelle Holland, Russell Geoffrey Banks, Fernando San Miguel, Gregg S. Perry, Elise Goodgaine, Nicholas Chimera

Regizor
Carmelo Chimera

Scenarist
Carmelo Chimera, Nicholas Chimera

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
15 Martie 2022 în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Sin Eater titlul original

Este filmul Sin Eater pe HBO Max

Din păcate filmul Sin Eater încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Sin Eater pe Netflix?

Din păcate filmul Sin Eater încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sin Eater

Inspirat de folclorul înfiorător Sin Eater, thrillerul înfiorător cu același nume o urmărește pe Christine (Jessie Nerud, She Walks The Woods), o tânără care fugă de trecutul ei întunecat. După ce a suferit o rănire teribilă, ea se trezește singură și blocată într-un oraș îndepărtat care adăpostește un secret întunecat. În timp ce încearcă să-și revină, ea începe încet să descopere un fenomen religios intens și bizar care se întâmplă în jurul ei. Cu nimeni în care să aibă încredere și timpul ei fiind epuizat, Christine își dă seama că va trebui să se lupte cu demonii ei interiori, precum și cu demonii efectivi care încearcă să-i ia sufletul pentru a o lăsa fără viață.


Trailer la filmul de groază "Sin Eater" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii