Header Ads Widget

La Drum Împreună (Film romantic Netflix 2022) Along for the Ride Trailer și detalii

Film dramă romantică produs de Netflix "La Drum Împreună" 2022 cu actorii: Emma Pasarow, Andie MacDowell și Kate Bosworth. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Along for the Ride".


Despre filmul La Drum Împreună

La Drum Împreună / Along for the Ride este un film dramă american scris și regizat de Sofia Alvarez, bazat pe romanul cu același nume al scriitoarei Sarah Dessen. Filmul o urmărește pe Auden și misteriosul Eli într-o plimbare de noapte și îi are în distribuție pe actorii Emma Pasarow, Belmont Cameli, Kate Bosworth, Laura Kariuki, Andie MacDowell și Dermot Mulroney.


Filmul este produs de compania Screen Arcade și este programat să fie lansat în România pe 22 aprilie 2022, pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film La Drum Împreună

În vara de dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută pe pe Auden să ducă o viață fără griji după care tânjea.





Distribuție Actori în filmul La Drum Împreună:

Emma Pasarow, Andie MacDowell, Kate Bosworth, Dermot Mulroney, Belmont Cameli, Genevieve Hannelius, Laura Kariuki, Samia Finnerty, Paul Karmiryan, Ricardo Hurtado, Marcus Scribner, Clayton Frank, Anna Stadler, Zoey Dean, Hannah Michelle, Alisa Harris, Andrew Dicostanzo, Kelsey Rose Healey, Jenique Bennett, Isaac Lee, Maggie Arias, Clifton Pearsall, David S. Bridson, Chad Michael Baird, Logan Siu, Denise Ramirez, Logan Cavanaugh, Liza Francini, Carr Bender, Lisa Baker

Regizor: Sofia Alvarez

Scenariști: Sofia Alvarez

Genul filmului: Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 22 Aprilie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 22 Aprilie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Along for the Ride titlul original

Este filmul La Drum Împreună pe Netflix

Da, filmul La Drum Împreună este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 22 Aprilie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului La Drum Împreună

În vara de dinaintea începerii facultății, Auden îl întâlnește pe misteriosul Eli, un tovarăș insomniac. În timp ce orașul de pe litoralul Colby doarme, cei doi pornesc într-o plimbare de noapte pentru a o ajuta pe Auden să experimenteze viața de adolescentă distractivă și lipsită de griji pe care nu știa că și-o dorește niciodată.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul La Drum Împreună (2022) Along for the Ride

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă romantică La Drum Împreună (2022) Along for the Ride, cu actorii Emma Pasarow, Andie MacDowell, Kate Bosworth, Dermot Mulroney și Belmont Cameli și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii