Header Ads Widget

The Dropout (Serial Hulu 2022) trailer și detalii

Serial dramă biografică "The Dropout" 2022, cu actorii Amanda Seyfried, Naveen Andrews și Michael Ironside. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Abandonul".


Despre serialul The Dropout

The Dropout este un serial dramă de televiziune american bazat pe podcastul The Dropout de Rebecca Jarvis și ABC Audio. Serialul urma să o aibă pe Kate McKinnon în rolul Elizabeth Holmes și să aibă premiera pe Hulu; cu toate acestea, McKinnon a părăsit proiectul în februarie 2021. În martie următor, Amanda Seyfried a fost redistribuită în locul lui McKinnon.


Serialul The Dropout va avea premiera pe Hulu în SUA, Star+ în America Latină și Disney+ la nivel internațional pe 3 martie 2022.


Sinopsis la serialul The Dropout

Serial TV care povestește încercarea fondatoarei Theranos, Elizabeth Holmes, de a revoluționa industria sănătății după ce a abandonat facultatea și a înființat o companie de tehnologie.





Actorii principali în distribuția serialului The Dropout

Amanda Seyfried, Naveen Andrews, Michael Ironside, Utkarsh Ambudkar, Michel Gill, Laurie Metcalf, Elizabeth Marvel, William H. Macy, Anne Archer, Michaela Watkins, Kurtwood Smith, Sam Waterston, Stephen Fry, Kevin Sussman, Ebon Moss-Bachrach, Bill Irwin, Kate Burton, LisaGay Hamilton, Sam Straley

Regizori: Michael Showalter, Francesca Gregorini, Erica Watson

Creatori: Taylor Dunn, Rebecca Jarvis, Victoria Thompson

Genul filmului serial: Biografic, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 3 martie 2022 pe Hulu în SUA, Star+ în America Latină și Disney+ la nivel internațional

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Abandonul

Producători: 20th Television, Searchlight Television, Semi-Formal Productions

Distribuitor: Disney+, Hulu, Star+

Țara: SUA

Este serialul The Dropout pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Dropout

Bani. Romantism. Tragedie. Înşelăciune. Seria limitată realizată Hulu „The Dropout”, povestea lui Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) și Theranos, este o poveste incredibilă despre ambiție și faimă care au mers teribil de prost. Cum a pierdut totul cea mai tânără femeie miliardară din lume într-o clipă? The Dropout, bazat pe podcast-ul omonim ABC Audio, este despre ascensiunea și căderea lui Elizabeth Holmes și a companiei ei, Theranos.



Trailerul filmului serial The Dropout 2022 Abandonul


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii