Header Ads Widget

Contractorul (Film acțiune 2022) The Contractor Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Contractorul" 2022 cu actorii Chris Pine, Ben Foster și Gillian Jacobs. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Contractor".


Despre filmul Contractorul

Contractorul / The Contractor (cunoscut anterior sub numele de Violence of Action) este un film de acțiune american al regizorului Tarik Saleh, care își face debutul în film în limba engleză. Filmul îi are în ditribuție pe actorii Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs, Eddie Marsan, Florian Munteanu și Kiefer Sutherland.


Filmul Contractorul / The Contractor este produs de companiile Thunder Road Films, 30West, STXfilms și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 1 aprilie 2022, de către Paramount Pictures.


Sinopsis la filmul Contractorul

După ce a fost eliberat involuntar din armată, James Harper (Chris Pine) se alătură unei organizații paramilitare pentru a-și întreține familia în singurul mod în care știe.





Distribuție Actori în filmul Contractorul

Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs, Eddie Marsan, Kiefer Sutherland, Nina Hoss, Amira Casar, Fares Fares, JD Pardo, Florian Munteanu, Tait Fletcher, Alexej Manvelov, Tyner Rushing, Matthew Marsh, Patti Schellhaas, Regina Ting Chen, Cory Scott Allen

Regizor
Tarik Saleh

Scenarist
J.P. Davis

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
1 Aprilie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Violence of Action

Este filmul Contractorul pe Netflix?

Din păcate filmul Contractorul / The Contractor încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Contractorul

James Harper (Chris Pine), care este eliberat involuntar din forțele speciale ale armatei americane, se alătură unei organizații contractante private alături de cel mai bun prieten al său (Ben Foster) și sub comanda unui coleg veteran (Kiefer Sutherland) pentru a-și întreține familia. În străinătate, într-o misiune secretă, Harper trebuie să-i evite pe cei care încearcă să-l omoare în timp ce se întoarce acasă.


Trailer la filmul de acțiune "The Contractor" 2022 Contractorul


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii