Header Ads Widget

Shining Girls (Serial Apple TV+ 2022) trailer și detalii

Serial thriller "Shining Girls" 2022, cu actorii Elisabeth Moss, Wagner Moura și Phillipa Soo. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Shining Girls".


Despre serialul Shining Girls

Shining Girls este un serial thriller american de televiziune, bazat pe romanul din 2013 The Shining Girls scris de Lauren Beukes. Serialul este programat să-i aibă în rolurile principale pe actorii Elisabeth Moss și Wagner Moura și va avea premiera pe Apple TV+ pe 29 aprilie 2022.


Sinopsis la serialul Shining Girls

La ani după ce un atac brutal a lăsat-o într-o realitate în continuă schimbare, Kirby Mazrachi află că o crimă recentă este legată de atacul ei. Ea face echipă cu un reporter veteran pentru a-și înțelege prezentul în continuă schimbare și pentru a-și confrunta trecutul.




Actorii principali în distribuția serialului Shining Girls

Elisabeth Moss, Amy Brenneman, Phillipa Soo, Jamie Bell, Christopher Denham, Deanna Reed-Foster, Wagner Moura, Marc Grapey, Bridget Beasley, Chris Chalk, Giota Trakas, Andy McDermott, Brian Boland, Karen Rodriguez, Maizie Landfear, Walter Coppage

Regizori: Michelle MacLaren, Elisabeth Moss, Daina Reid

Creatori: Silka Luisa

Genul filmului serial: Dramă, Mister, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 29 Aprilie 2022 pe platforma Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Ripple Effects

Producători: Appian Way, Love & Squalor Pictures, Media Rights Capital (MRC)

Distribuitor: Apple TV+

Țara: SUA

Este serialul Shining Girls pe Netflix

Din păcate serialul Shining Girls încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Shining Girls

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Lauren Beukes, serialul „Shining Girls” îl urmărește pe Kirby Mazrachi (Elisabeth Moss) ca un arhivar de ziar din Chicago ale cărei ambiții jurnalistice au fost puse în așteptare după ce a fost victima unui atac traumatizant. Când Kirby află că o crimă recentă oglindește propriul ei caz, ea colaborează cu reporterul experimentat, dar tulburat, Dan Velazquez (interpretat de Wagner Moura), pentru a descoperi identitatea atacatorului ei. Pe măsură ce își dau seama că aceste cazuri sunt indisolubil legate, propriile lor traume personale și realitatea neclară a lui Kirby îi permit atacatorului ei să rămână cu un pas înainte.



Trailerul filmului serial Shining Girls 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii