Header Ads Widget

Violent Starr (Film SF 2022) Trailer și Detalii

Filmul horror sf "Violent Starr" 2022 cu actorii Bianca Bradey, Michael Berryman și Peter Cosgrove. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Violent Starr".


Despre filmul Violent Starr

Violent Starr este un film horror și ștințifico-fantastic german regizat de Oliver Tietgen și scris împreună cu Matti Schindehütte. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Bianca Bradey, Michael Berryman și Peter Cosgrove și este programat să fie lansat în 2022. În film, Violent Starr este o femeie pirat în spațiu, care luptă împreună cu echipajul ei mic împotriva lui Godmichael, un zeu celest care vrea să elimine toate rasele pe care le consideră nedemne.


Sinopsis la filmul Violent Starr

Violent Starr este o femeie pirat spațial, care se ridică pentru a deveni un erou printr-un artefact al unui războinic legendar. Ea luptă împotriva lui Godmichael și a slujitorilor săi răi care roiesc pentru a elimina creaturile și rasele pe care le consideră „nedemne”.





Distribuție Actori în filmul Violent Starr

Bianca Bradey, Michael Berryman, Peter Cosgrove, Kim Sønderholm, Jerry Kwarteng, René Wiesner, Jörg Wischnauski, Emilia Wellbrock, Gustav Ljungdahl, Grayson James Matthews, Saphyra Da Myra, Evelyn Sommer, Nina Lauterbach, Jasna Kohoutova, Nicolas Heini

Rich Ragsdale
Oliver Tietgen

Scenarist
Matti Schindehütte, Oliver Tietgen

Genul filmului
Fantastic, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat în 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Violent Starr pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Violent Starr

Pacea în galaxie - sau ce a mai rămas din ea - se dărâmă. Creatura asemănătoare unui zeu rău, GODMICHAEL, un cap uriaș care plutește în spațiu și slujitorii săi răi roiesc pentru a elimina creaturi și rase pe care Godmichael le consideră „nedemne”. Nimeni nu știe care sunt criteriile pentru alegerile lui, este o eliminare aleatorie a indivizilor, un regim de teroare. Într-una dintre „călătoriile de afaceri” ale lui Violent Starr ca pirat spațial, ea ia un străin cu o încărcătură puțin probabilă: mâna de aur a originalei Violent Starr. Va ajunge ea și micul ei echipaj de neadaptați pe planeta L, unde Godmichael își crește slujitorii numiți Loreks și vor distruge câmpul energetic care protejează capul uriaș? Își va scutura ea toți vânătorii de recompense de pe coadă? Va putea ea să se descurce cu echipajul ei?


Trailer la filmul horror și sf Violent Starr 2022


Actrița Bianca Bradey rol principal, vorbește despre filmul Violent Starr


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii