Header Ads Widget

Viața de apoi - After Life (Serial Netflix 2019 - 2022) trailer și detalii

Serial Netflix de comedie și dramă "Viața de apoi" 2019, cu actorii Ricky Gervais, Tom Basden și Tony Way - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "After Life".

Pe scurt despre serialul Netflix, Viața de apoi: After Life este un serial britanic de comedie-dramă distribuit în România de Netflix, creat, scris, produs și regizat de Ricky Gervais, care este și vedeta serialului. Viața de apoi avut premiera pe 8 martie 2019 pe Netflix. Al doilea sezon a avut premiera pe 24 aprilie 2020. Sezonul 3 final va avea premiera pe 14 ianuarie 2022.

Sinopsis: După ce soția lui Tony moare pe neașteptate, persoana de tip drăguță este transformată într-o atitudine impulsivă luând cu asalt vechea lui lume.


Actorii principali ai serialului Viața de apoi:
Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan, Mandeep Dhillon, David Bradley, Kerry Godliman, Ashley Jensen, Paul Kaye, Penelope Wilton, Joe Wilkinson, Michelle Greenidge, Roisin Conaty, Tommy Finnegan, Jo Hartley, David Earl

Regizori: Ricky Gervais

Creatori: Ricky Gervais

Genul filmului serial: Comedie, Dramă

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Număr de sezoane: 3 - sezonul 3 final apare pe 14 Ianuarie 2022

Data de lansare serial: 8 martie 2019 pe Netflix

Când apare serialul în România: 8 martie 2019 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca:

Producători: Derek Productions

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Anglia

Descriere serial After Life: Amplasat în orașul fictiv Tambury, serialul Viața de apoi îl urmărește pe scriitorul la ziare Tony Johnson, a cărui viață este dată peste cap după ce soția sa moare de cancer la sân. Se gândește la sinucidere, dar în schimb decide să-și petreacă viața pedepsind lumea pentru moartea soției sale, spunând și făcând tot ce vrea, indiferent de felul în care îi face pe alții să se simtă. Deși consideră că aceasta este „superputerea sa”, planul lui este subminat atunci când toți cei din jurul lui sunt miloși față de el și încearcă să-l facă un om mai bun.

Trailer subtitrat în română la filmul serial Viața de apoi (2019) After Life produs de Netflix

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii