Header Ads Widget

Ultimul glonţ (Film acțiune 2012) One in the Chamber Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Ultimul glonţ 2012 cu actorii Cuba Gooding, Dolph Lundgren și Claudia Bassols. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "One in the Chamber".


Despre filmul Ultimul glonţ

Ultimul glonţ este un film american de acțiune din 2012, regizat de William Kaufman, cu Cuba Gooding Jr. și Dolph Lundgren în rolurile principale. Cuba Gooding și Kaufman au lucrat anterior împreună la filmul din 2011 The Hit List. Filmul a fost lansat direct pe DVD în Statele Unite pe 21 august 2012.


Filmul Ultimul glonţ a fost filmat în România în 25 de zile de la 7 iulie la 1 august 2011.


Sinopsis la filmul Ultimul glonţ

Un asasin joacă de ambele părți într-un război rusesc între bande și devine ținta unui inamic necunoscut.





Distribuție Actori în filmul Ultimul glonţ

Cuba Gooding Jr, Dolph Lundgren, Claudia Bassols, Andrew Bicknell, Catalin Babliuc, Louis Mandylor, Leo Gregory, Lia Sinchevici, George Remes, Alin Panc, Billy Murray, Florin Roata, Alexandra Murarus, Aaron McPherson, Andrei Ciopec, Bogdan Uritescu, Bogdan Farkas, Patricia Poienaru

Rich Ragsdale
William Kaufman

Scenarist
Benjamin Shahrabani, Derek Kolstad

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2012

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 21 august 2012 direct pe DVD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Shoot the Killer, Last Bullet - Showdown der Auftragskiller

Este filmul Ultimul glonţ (One in the Chamber) pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Ultimul glonţ

În căutarea banilor și a eliberării din justiția americană, criminalii din Statele Unite s-au mutat în Europa de Est, unde legile au fost înlocuite cu crima după prăbușirea sistemului comunist. Mulți dintre ei au ales Praga ca ascunzătoare, unde lorzii crimei erau dispuși să plătească o sumă adecvată de bani asasinilor pentru a-și elimina rivalii. Un astfel de asasin, Ray Carver (Cuba Gooding Jr.), lucrează pentru două bande rivale ca ucigașul lor principal. Când Ray încearcă să ucidă un baron cecen al drogurilor, el este urmărit de mafioți. Între timp, mafia Suverov îl angajează pe Alexey „Lupul” Andreev (Dolph Lundgren), un asasin din Rusia despre care se zvonește că nu există. Acesta este momentul în care începe adevăratul război al bandelor.


Trailer la filmul Ultimul glonţ 2012 One in the Chamber


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii