Header Ads Widget

They Don't Cast Shadows (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul creștin pentru familie "They Don't Cast Shadows" 2022 cu actorii Emily Gateley, Chandler Hancock și Mariah Quake. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "They Don't Cast Shadows".


Despre filmul They Don't Cast Shadows

They Don't Cast Shadows este un film american creștin pentru toată familia, regizat de Melissa Goad și scris împreună cu Bob Leone. Filmul îi are în roluri principale pe actorii Emily Gateley, Chandler Hancock și Mariah Quake și spune povestea unei fete care descoperă că are puteri supranaturale și poate vedea îngeri și demoni. Filmul Don't Cast Shadows este programat să fie lansat pe 18 februarie 2022.

Sinopsis
Filmul spune povestea unei fete de liceu pe nume Lisa care poate vedea demonii și îngerii din orașul ei. Ajutată de un băiat misterios, Lisa luptă alături de îngeri pentru a scăpa orașul de demoni.



Distribuție Actori
Emily Gateley, Chandler Hancock, Mariah Quake, Nikolas Mikkelsen, Ryon Thomas, Robin Bjerke, Ashley Christensen, Adam Thayer, Kayla Suhaili, Susan Chung, Tom Dacey Carr, Robby Kincaid, Kaleigh Duffy, Brian Robinson, Dan Marotte

Regizor
Melissa Goad

Scenarist
Melissa Goad, Bob Leone

Genul filmului
 Familie, Filme 2022, Filme creștine

Data de lansare
Filmul They Don't Cast Shadows este programat să fie lansat pe 18 Februarie 2022 în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca


Descrierea filmului They Don't Cast Shadows

Lisa McGrath este o fată de liceu care a primit un dar supranatural care îi permite să vadă îngeri și demoni. Cu ajutorul unui băiat misterios, Lisa găsește dragoste și pericol în timp ce se luptă alături de îngeri pentru a scăpa orașul ei natal de demoni.


Trailer la filmul "They Don't Cast Shadows" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii