Header Ads Widget

The Endgame (Serial NBC 2022) trailer și detalii

Serial dramă și crime "The Endgame" 2022, cu actorii Morena Baccarin, Ryan Michelle Bathe și Costa Ronin. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Endgame".


Despre serialul The Endgame

The Endgame este un serial de televiziune dramă american produs de Universal Television și distribuit de canalul de televiziune NBC. Serialul a fost creat de Jake Coburn și Nicholas Wootton pentru televiziunea NBC și le are în rolurile principale pe actrițele Morena Baccarin și Ryan Michelle Bathe, alături de actori precum Costa Ronin, Jordan Johnson-Hinds, Kamal Angelo Bolden, Noah Bean, Mark D. Espinoza, Kelly AuCoin, Aaron Costa Ganis și Charlotte Townsend.


Serialul The Endgame va avea premiera pe data de 21 Februarie 2022 pe canalul de televiziune american National Broadcasting Company (NBC).


Sinopsis la serialul The Endgame

Un thriller zguduitor, cu mize mari despre Elena Federova (Baccarin), o traficantă internațională de arme capturată de curând și geniu criminal care chiar și în captivitate orchestrează o serie de furturi din bănci și Val Turner (Bathe), agenta FBI cu principii, necruțătoare și exclusă din punct de vedere social, care nu se va opri de la nimic pentru a dejuca planul ei ambițios.





Actorii principali în distribuția serialului The Endgame

Morena Baccarin, Ryan Michelle Bathe, Costa Ronin, Jordan Johnson-Hinds, Kamal Angelo Bolden, Noah Bean, Mark D. Espinoza, Kelly AuCoin, Aaron Costa Ganis, Charlotte Townsend, Max Daniels, Massiel Mordan, Jessica Cherniak, Karl Josef Co, Jared Johnston, Roman Blat

Regizori: Justin Lin

Creatori: Jake Coburn, Nicholas Wootton

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 21 Februarie 2022 în America

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Sfârșitul jocului

Producători: Jake Coburn Productions, My So-Called Company, Nicholas Wootton Productions, Perfect Storm Entertainment, Universal Television

Distribuitor: NBC

Țara: SUA

Este serialul The Endgame pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Endgame

Morena Baccarin și Ryan Michelle Bathé joacă în ultima confruntare cu mize mari dintre mintea criminală Elena Federova (Baccarin) și agentul FBI Val Turner (Bathe). Când ele joacă jocul Elenei, sunt dezvăluite adevăruri mortale... și toată lumea se înclină în fața reginei. Un serial întortocheat și sexy despre furturi și despre cât de departe pot ajunge unii oameni pentru dragoste, dreptate și cea mai valoroasă marfă din lume: adevărul.



Trailerul filmului serial The Endgame 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii